✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Açılsa da kimsenin memnun olacağını sanmıyorm pek çok özelliği 1310 la eşit çünki sadece 1453 ko exe sini 1299 exesiyle uyuşturmuşlar latter var ama çalışmıyor sandığınız kadar 4 4 lük bi server olmıcak.1453 çin exesinin port ve versionunu ayarladım fakat ip üzerinden çalışıyor... Exe de rebirti çalıştıra bileceğimizi düşünüyorum ama zamanla,latter de proc larla çalıştırıla bilir belki.Nps den alınan görevlerin üstünde ? ve ! çıkmıyor onlarda halledile bilir ve bi çok çalışmayan olmayan özelliği de kendimizin yapacağını düşünüyorum.Ayrıca şuan 1453 nerdeyse tüm çin pvp sitelerinde var fakat download linkleri vip yada pre üyelik istiyor![]()
İşin gücün yalançı çıkartmak demi
10 bin dolara Türk lere satılmak istendi, kendi aralarında satılmışsa bile dolar hesabı satılmaz bilmeden konusdugun burdan beli.
2. si google çevirisi kullan çin pvp forumları gez bulabilirsen
3.sü gir bi çin 1453 servere 1453 usko oynadıysan o koskocaman farkı anlarsınen basiti adamlar serverlist i kendisi yapmış nasıl gateway olamazki ve 1453 te innhostes e şifreli sistem yoktu 1310 files kullandıklarının kanıtıda orda
4.sü ip yi kıramam demedim istersem kırarım ama uraşmadım
5.si sen bi malsın çin 1453 ü nedir nasıldır görüp bilmeden atlama