Cevap: [Video] Eticat OnLine
dikmentr:
Saldırı dedin de bir ara benim üstüme yıkmaya çalışmışlardı sunuculara yapılan saldırıları; sonra kişiler ortaya çıktı.

Hile konusuna gelince 3-4 ay hile kullanamazlar zaten, kullansalar bile küçük bir değişiklik yaparım gene uğraşır dururlar. Tuzak sistemleri ve anti-cheat hazırlamıyorum sorun çıkmaması için. Ama bu demek değil hile kullanabilecekler. Onun için başka bir method buldum

Hadi o sistemi aşarlarsa (dediğim gibi uzun bir süre uğraşacaklar); tuzaklarla donatılmış bir anti-cheat ile hile yapan kişinin oyuna bağlantısını tamamen keserim olur biter

O kadar zor birşey değil.
Ayrıca şuna değinmek istiyorum:
Bana karşı ön yargılı olanların hiçkimseye ben sen şunu yapamazsın, edemezsin demedim; hiçbirşey yapmayıpda bana ön yargılı olanlara da sen birşey yapamıyorsun demedim. Peki o kalın kafalarına benim 1,5 yıldır uğraştığım bir konuyu neden yapamayağım akıllarına geliyor? Bir zamanlar koxp.net hacklenmez demişlerdi demi? E bir zamanlar da Türk'ler 1453 server açamaz demişlerdi, hem de kendi milletimiz demişti? yanlışım varsa düzeltin.
Bir de Doğukan sen bu işi ticari amaç için yapıyorsun diyenler oluyor. Benim bu işi ticari amaç için yapıp yapmayacağım beni ilgilendirir, size ne! Sizi ilgilendiren konu oyunun kalitesidir. Ben size kaliteyi sunuyorum, istersem ticari amaç için açarım ama gelirlerin çok küçük kısmını kendime ayırmayı düşünüyorum. Cash satışları bağış adı altında nitelendirilecek, sunucu ve dosyalar için gerekli miktar çıkartıldığında kalan kazancın büyük bir kısmını herkesin hoşuna gidecek bir projede kullanacağım. 1,5 Yıl o kadar uzun bir zaman ki herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek mümkün olabiliyor.
Client boyutu biraz büyük ama sonradan eklenecek bütün özelliklerin temeli hazır. Yani gelecek patchler küçük boyutta olacak ve gerek duyulduğunda direk hizmete konulması kolay olacaktır.
Boyut şuanda tamamen kurulmuş şekliyle : 1.37GB
Birde isteğim olacak sizlerden, lütfen biraz daha samimi yorumlar yazın. Tabii ki ben de insanım ama karşımdakilerinde insanlıktan çıkmasını istemem.Burada kimseyi aşağılamak veya sizlere üstünlük taslamak gibi bir niyetimde yok ama konuyu o taraflara siz çekmeyin lütfen. Burada ben birşey yapıyorsam bunu layıkıyla yapmaya çalışıyorum.
İyi günler hepinize...
Ek: Bazı arkadaşlar "herkes" kelimesini yanlış yazıyorlar. Malesef bende büyük bir sinir oluşmasına orta 1. sınıfta bir Türkçe öğretmeni sebep oldu. "Herkes" kelimesini "Herkez" diye yazdığım için yazılı kağıdımda 40 puanlık bir düşüş gerçekleştirip zayıf almama sebep oldu. Sert bir üslup kullanırsam bu kelimeyi yanlış yazdığınızda kusura bakmayın.