[Video] Eticat OnLine

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [Video] Eticat OnLine

Dogukan Alınma ama sen bu 1453 serveri bence ticaret amaçı kullanıyorsun. geçende açmıstın bu serveri sonra nie kapattın ?
ve tekrar açıyorsun. bana geliyorki sen bu serveri asla açamassın

bu serveri açabilmek için çok güçlü bir sirket kurman gerekiyor.,

serverini kurdugun zaman koxp hile vb seyler çıkacak,

usko zor dayanıyor sen nasıl dayanacaksın.,

birde usko koskoca sirket. sen se evinde kurdugun bir oyun :D,

server pek fazla yürümez sölim :)

Biz Türk Pvp Oyuncuları Böyleyiz İşte . İşini İyi Yapanı Kıskanırız . Birimiz Birimizden İyi Olamasın Diye Her Türlü Çamuru Atarız.Baktık Olmadımı Hile Hurda Yaparız . Amaç ne ? Kocaman Hiç . Bu Server Pek Fazla Yürümez Mantıksız Bir Cümle Olmuş Ama Şu Yönden Bakılırsa Evet Çünkü Aklı Her Oyunda Herşeyden Önce Hile Bulmaya Hile Yapmaya Calısan Sadece Bizleriz . Çinlilerde Var Tamam Ama Onlar En Azından Kendi Milletinden Biri Oyun Açtıgında Saygı Duyuyor Bizde Oda Yok. O Yüzden Oyun Açıldıgında Sadece Yabancı Forumlara Tanıtırsa Bu Oyun Yürür Aksi Takddirde Yukarıda Bahsettiklerim Yüzünden Dogukan'ın Çok Başı Ağırır :)

Dogukan Alınma ama sen bu 1453 serveri bence ticaret amaçı kullanıyorsun. geçende açmıstın bu serveri sonra nie kapattın ?
ve tekrar açıyorsun. bana geliyorki sen bu serveri asla açamassın

bu serveri açabilmek için çok güçlü bir sirket kurman gerekiyor.,

serverini kurdugun zaman koxp hile vb seyler çıkacak,

usko zor dayanıyor sen nasıl dayanacaksın.,

birde usko koskoca sirket. sen se evinde kurdugun bir oyun :D,

server pek fazla yürümez sölim :)

Niye kapattım o serverı!? Kaç kere açıkladım?! Uskonun Türkiye forumu yöneticisi geçenlerde kritik bir güvenlik açığını bildirdim, sırf bilgi işlem bölümü ilgilenmediği için kendini banlayıp görevinden ayrıldı! Tanı, öyle konuş. Ben evde tek başımayım, bilgisayar başında kaç kişiyim? Çindeki bütün sunucularla ilişkim var şuanda. Gelecek gösterecek...

Doğukan Aga :

Sonunda açmayı düşündün yani ? :)

Şuan için birşey söyleyemiyorum açacağımız zaman 1 haftalık test süreci oluşacak o zaman diliminde duyrulacak.

Bakın arkadaşlar sunucu online oldumu zaten birşey anormal gitmesse kopx hack fln masal olur :))) 1 güncelleme bittimi öteki ay exe güncellemeri art arda gelir mesela exe kırıldı bu ay bu forumlara düştümü zaten dogukan güncel exeyi uplar onu kendisi bilir.. iş oraya gelsin sunucu olarakta kimseden sunucu almaz evine 200bit internet ceker direk data olur:)))) iş oraya gelsinnn bu pvp sunucu bölümündeki tutulan sw hepsi saldırı ve hacklenme olayı olmuştur nedeni kimse kimseyi cekemiyor ve işi user para yoluna dokmeye calışıyor..... Kötü herzaman kendini belli eder.. hic bir zaman hic bir yerde kimsenin ağıda yerde kalmaz.. elbette yukarda hepsinin hesabı sorulur.. Ama Genellikle doğu kökenli arkadaşlarımız yada ben onlara öyle soylucem kızmasın hack saldırı bölümüylen ilgileniyor Çekemiyorsanız sıkıysa gelinde o sw siz kurun ..:)) siz kuramadıgınızdan dolayı kıskanırsınız sız cıkarınız ıcın saldırırsınız siz bir köpeksiniz köpek kalmaya devam edeceksiniz sokakta görseler havlarsınız ama bir gün gelir sizide birileri kısırlaştırır soyunuzu kurutur.. Neyse Doğukan Herşeyin cözümünü bulur .. Doğukan bu işin ustad ı ve diyer ustadlar gibi işini yapıyor.. Doğukan cıkarı icin yapıyor demişsiniz.. Peki Çinliler neden kapattı düşündünüzmü??? eticat online likeko neden kapattı sunucu türk sunucuyu yapılandıran arkadaş ücret eksikliginden dolayı sw kapattı Oynamaya gelince doğukan böyle şöyle sevilir neyse Ama İş paraya gelince Ben bu oyunda degilde uskoda oynarım mantıgını bırakacaksınız türk server warken türklere para kazandıracaksınız nevsinize uyun güveninn Masonlara para yatırmayın İsraelller amerika vs para yatırdıgınız para şuanda adamlar kitle imha nükleer bomba hidrojen bombası geliştiriyorlar.. pekisiz halen farkında degilmisiniz Knight Silkroad ve Başında mason sembollu tüm oyunların Hepsi Dünyadaki Tüm insanları Robotlaştırmaktır.. Peki farkında degilseniz benim tanıdıgım cook arkadas war adam okulunu bıraktı bu oyunlar icin 13 yasındakı bir genc 18 yaşına geldi ne bir iş ne bir okul evde robot a sosyal bir genç haline geldi.. pekii nedeni ne..Çinde HİKİKOMOKİ HASTALIGI BAŞLADI İNANMAYANMI WAR..http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/7276911.asp?top=1 alın size link Gerisini Sİz düşününn Hade Eeywallh

dikmentr:
Saldırı dedin de bir ara benim üstüme yıkmaya çalışmışlardı sunuculara yapılan saldırıları; sonra kişiler ortaya çıktı. :) Hile konusuna gelince 3-4 ay hile kullanamazlar zaten, kullansalar bile küçük bir değişiklik yaparım gene uğraşır dururlar. Tuzak sistemleri ve anti-cheat hazırlamıyorum sorun çıkmaması için. Ama bu demek değil hile kullanabilecekler. Onun için başka bir method buldum :) Hadi o sistemi aşarlarsa (dediğim gibi uzun bir süre uğraşacaklar); tuzaklarla donatılmış bir anti-cheat ile hile yapan kişinin oyuna bağlantısını tamamen keserim olur biter :) O kadar zor birşey değil.

Ayrıca şuna değinmek istiyorum:
Bana karşı ön yargılı olanların hiçkimseye ben sen şunu yapamazsın, edemezsin demedim; hiçbirşey yapmayıpda bana ön yargılı olanlara da sen birşey yapamıyorsun demedim. Peki o kalın kafalarına benim 1,5 yıldır uğraştığım bir konuyu neden yapamayağım akıllarına geliyor? Bir zamanlar koxp.net hacklenmez demişlerdi demi? E bir zamanlar da Türk'ler 1453 server açamaz demişlerdi, hem de kendi milletimiz demişti? yanlışım varsa düzeltin.

Bir de Doğukan sen bu işi ticari amaç için yapıyorsun diyenler oluyor. Benim bu işi ticari amaç için yapıp yapmayacağım beni ilgilendirir, size ne! Sizi ilgilendiren konu oyunun kalitesidir. Ben size kaliteyi sunuyorum, istersem ticari amaç için açarım ama gelirlerin çok küçük kısmını kendime ayırmayı düşünüyorum. Cash satışları bağış adı altında nitelendirilecek, sunucu ve dosyalar için gerekli miktar çıkartıldığında kalan kazancın büyük bir kısmını herkesin hoşuna gidecek bir projede kullanacağım. 1,5 Yıl o kadar uzun bir zaman ki herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek mümkün olabiliyor.

Client boyutu biraz büyük ama sonradan eklenecek bütün özelliklerin temeli hazır. Yani gelecek patchler küçük boyutta olacak ve gerek duyulduğunda direk hizmete konulması kolay olacaktır.
Boyut şuanda tamamen kurulmuş şekliyle : 1.37GB

Birde isteğim olacak sizlerden, lütfen biraz daha samimi yorumlar yazın. Tabii ki ben de insanım ama karşımdakilerinde insanlıktan çıkmasını istemem.Burada kimseyi aşağılamak veya sizlere üstünlük taslamak gibi bir niyetimde yok ama konuyu o taraflara siz çekmeyin lütfen. Burada ben birşey yapıyorsam bunu layıkıyla yapmaya çalışıyorum.

İyi günler hepinize...

Ek: Bazı arkadaşlar "herkes" kelimesini yanlış yazıyorlar. Malesef bende büyük bir sinir oluşmasına orta 1. sınıfta bir Türkçe öğretmeni sebep oldu. "Herkes" kelimesini "Herkez" diye yazdığım için yazılı kağıdımda 40 puanlık bir düşüş gerçekleştirip zayıf almama sebep oldu. Sert bir üslup kullanırsam bu kelimeyi yanlış yazdığınızda kusura bakmayın.

Gerçekten Harika Olmuş.
Bir Türk 1453 Serverı Harika Olur.
Umarım Bütün İşlerin Rast Giderki Server Açılır :)
Başarılar.

süper olacak açılsın bomba olacak inş işin gücün ras gider türkler 1453 açımıyacak diyenlre kapak olur. :)

Doğukan ben senin işine karışmam ama milletin düşüncelerini ben foruma yazdım.. Ticaret OLmassa sunucu ne işler ne sunucu emeyinin karşılıgını alır...
Usko maradon +Rebirht sistemi eklimi calışıyormu denendinmi ayrıca???

Doğukan ben senin işine karışmam ama milletin düşüncelerini ben foruma yazdım.. Ticaret OLmassa sunucu ne işler ne sunucu emeyinin karşılıgını alır...
Usko maradon +Rebirht sistemi eklimi calışıyormu denendinmi ayrıca???

kaç kere diyecem dosyalar sohu 1397 files usko is 1453 rebirt geldi sohu 1397 sonra kapandı bu yüzden rebirt desteklemiyorrrrr

GEBZESPQR

Dogukan kardes 1453 Server acıyorsun seni tbrik ediyorum
Bir Sorum Olcakti
Yeni Moradon Chaos Ronark Land Base Yeni Savaş Alanlari vs... Servera gecirelecek mi yoksa Orjinal mi olcak

Doğukan kardeşim abim neyse yorumlarını sonuna kadar okudum ve hiç sıkılmadım böyle bir server açılırsa neler olacagını tahmin bile edemıyorum. Tek dileğim dosyaları kaptırmadan güvenli bir şekilde herşey yolunda bu hizmeti yoluna koyman.Video yu ızlerken ve resımlere bakarken göğsum kabara kabara gururlandım. Sonunda bir türk evladı bunu gerçekleştirdi diye.Herkez sağlıcakla kalsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt