[ ## X-Nero Anti Cheat v2 & Ebenezer Koruma Sistemi ## ] [ ## Sorunsuz ## ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [ ## X-Nero Anti Cheat v2 & Ebenezer Koruma Sistemi ## ] [ ## Sorunsuz ## ]

++++++++++uppppppppppp

Cevap: [ ## X-Nero Anti Cheat v2 & Ebenezer Koruma Sistemi ## ] [ ## Sorunsuz ## ]

Hehehe... Nero Sen İşini Biliyorsun ;)) Kullananlara Dikkat.

Paylaşımın için teşekkürler.

Saol Fakat Kırıldı :S

paylaşım için çok ty içinde kocuce freewall varmı acaba ?

konuyu açtığım gün 400 download oldu ilginiz için teşekkürler ;) virüs her exe de vardır bunu unutmayın o virüsünde pc ye hiç bir zararı yok kendi çapında bi virüstür :D

TheSayMpHony ' Alıntı:
Hehehe... Nero Sen İşini Biliyorsun ;)) Kullananlara Dikkat.

arkadaşım kendi çapında konuşma anlayamıyorum..

bu exe ve ebenezer kırık zaten packlenmiyor üstelik :S

konuyu açtığım gün 400 download oldu ilginiz için teşekkürler ;) virüs her exe de vardır bunu unutmayın o virüsünde pc ye hiç bir zararı yok kendi çapında bi virüstür :D

arkadaşım kendi çapında konuşma anlayamıyorum..

Nero Sana pm attım bir rica bulundum bana kırık olan v2ebenzer verebilirmisin bazı pwkoxpları engellemem lazım lütfen unpackli olanını rica ediyorum

v1 i kırdılar bunu kırabilirlermi bilmiyorum kırılmaz die birşey yok birşey daha yeni özellikleri var ama aklıma gelmedi 3 ay önce yaptığım birşey :(

mesela aklıma gelen şu 30dk boyunca saldırı yedi, ebenezerde tık yok :),

sadece ebenezer değil aı server vs. kapatılamıyor.

denendi onaylandı :D

paylaşım için teşekkurler nero denıyecegım
nero ebenzerde sorun war 1 zaman sonra serwere user almıor we herkezı oyundanatıyor :D
ebenzer calısıyor ama connec wermıyor anladın ?

Son düzenleme:

/arrest /summonuser çalışmıyor ?

Teşekkürler

evet ebenzerde sorun var

Bideneyip kendi servrime saldıracam bakalım ne olacak

Nero Sana pm attım bir rica bulundum bana kırık olan v2ebenzer verebilirmisin bazı pwkoxpları engellemem lazım lütfen unpackli olanını rica ediyorum

Sırf bunun verisonunu bulmak için ExeShiled ile unpackliyorum isteyen olursada vercem biz port istemedik senden sadece versionunu verseydin yeterlidi. Yani bişey demiyorum kullanacağımız exenin versionunu öğrenmek suçmu onu anlamdım cevap bile vermek istemiyorsun ayıp. Ayrıca pmye bile cevap vermiyorsun biz çocuk değiliz gidip kırıp milletin serverine saldıracağız kendimiz için önlem alabilmek için istedik senden bazı hackleri fixlemek için madem bişey yapıyorsun insan gibi yardım etmeyi bil sabah saat olmuş 7 ben senin exeni kırmakla uğraşıyorum sırf serverdeki açıkları ebenezer e fixlemek için zaten en kısa sürede farklı ebenezer kullanıcam bundan sonra senin hiç bir paylaşımını kullanmayacam.

Moderatör tarafında düzenlendi:

benimkinden deniyeegim saol

PwKoxpv6 Ve Sürümleri Çalışıyor mu İsmini Deqiştirsen Bile procexplorer ile Herkez Öqrenmeyi Biliyor Artik PwKoxp Çalıştırıyor Bu YunusOrer Şerefsizinin Bi Koxpu Lütfen Fixliyse Söylerse Cok Sevincem..!

Geri
Üst Alt