MYKO Yeni bir çağ doğuyor.. ! [WorldofKnight.net ] Best MYKO Server || OFFİCAL LAUNCH 12.12.2021 !

ARKADAŞLAR OYUNU FULL CLİENT İNDİRDİM LAUNCERDEN PATCH ATMIYOR MANUEL PATCH İNDİRDİM AMA BAĞLANMIYOR SW KAPALIMI ŞUAN BİLGİLENDİREN OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.

Kayıt oldum client i indirdim gayet sorunsuzdu sw de yeniyim betada yoktum ama güzel görünüyor oynamaya değecek gibi. İnşaallah koxp düpe bug lag gibi sorunlar olmaz. Beklemedeyim. Ayrıca upgrade oranları çok sert gibi :-)

Öncelikle selam arkadaşlar fakat bu tür myko serverlarda oyundan soğutan etmenler ise 1kişi kral olupta diğer clandaki üyelerine master açtıran cins cins playerlar veya eski beta serverı oynayan kişilere öncelik felan tanınması user kaybıne kesin neden olur bu düşüncelerimde oldschoolda ve yourkoda uyardığım halde takmayıp zamanla yarı yarıya user düşüp pk yerine pazarda premium ceken kişilerin birbirlerine kazık atmanın yolunu tutmaktan başka bi işe yaramadı şimdiden hayırlı olsun umarım bunları göz önüne alırsınız.
Vîctør¥ØrDêâth RîzêLèéPãÿñØØ

Kayıt oldum client i indirdim gayet sorunsuzdu sw de yeniyim betada yoktum ama güzel görünüyor oynamaya değecek gibi. İnşaallah koxp düpe bug lag gibi sorunlar olmaz. Beklemedeyim. Ayrıca upgrade oranları çok sert gibi :)
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz :) Koxp dupe bug vs fixlenmişdir herhangi tadsız bir sorunla karşılaşmamanız için elimizden geleni yapmaya
Öncelikle selam arkadaşlar fakat bu tür myko serverlarda oyundan soğutan etmenler ise 1kişi kral olupta diğer clandaki üyelerine master açtıran cins cins playerlar veya eski beta serverı oynayan kişilere öncelik felan tanınması user kaybıne kesin neden olur bu düşüncelerimde oldschoolda ve yourkoda uyardığım halde takmayıp zamanla yarı yarıya user düşüp pk yerine pazarda premium ceken kişilerin birbirlerine kazık atmanın yolunu tutmaktan başka bi işe yaramadı şimdiden hayırlı olsun umarım bunları göz önüne alırsınız.
Vîctør¥ØrDêâth RîzêLèéPãÿñØØ

Böyle birşeye kesinlikle izin verilmeyecektir. Oyunda elimizden geldiğince herkese eşit ve adaletli davranmakdan yanayız.
Teşekkürler,

Betada yardımcı olmayan Admin Officialde yardımcı olacağını zannetmiyoruz, güzel bir oyun bizi bekliyor İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.

Geri
Üst Alt