MYKO Yeni Dünya Reinar - 06-Ekim-BOSS EVENT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 29 Kasım 2021 - 21:00 - YourKO - AMYKOS - IPHONE 5s Ödüllü MYKO Server

Oynadığım en güzel serverlardan biri diğer serverlardan daha kaliteli diyebilirim herkes gelmeli DelyTheLast

Exp Kasmak hiç bu kadar ZEvkli olmamıştı. Bir amacı var serverin HErkeze İyi Oyunlar dilerim ( BrazzerS )

Uzun Zamandır Oynuyorum Myko'ların En iyisi Dİyeblirim Güzel Çalışma SOnucu Bu kadar Güzel Herşey
UrBesTeR

Muhteşem ve tam aranan bir server. Başarılarınızı devam ettiren tutumunuzu ve ayrımcı olmayan görüşlerinizden dolayı sizi tebrik ediyor başarılarınızın devamı diliyorum..
Pollution

Yourkoyu Seviyorum , Peki ama neden ? Onca server varken neden ilalki Youko ?

Çünkü onlar bana clever +7 li insanlarin kral olduğu dönemleri hatirlatiyor ..

Onlar ki bana Azimin Hırsın Gücünü Hatirlatiyor ..

Onlar ki bizlere myko dönemlerinin tadını tekrar yaşatiyor ..

Onlar sadece birer oyun yöneticisi değil onlar bunca insanin onur sebebi ..

Nick = ChekyChekyBamBam

'' OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHAT GİBİ ''
Atalarımız eski osmanlılarında dediği gibi , bu sözü sever'a uyarlıyorum. Hayatımız çok kısa ve bu serverla tanışmakla iyi bir iş yaptık. Teşekkürle YourKO.

Aristalos

asdsadsdasda

Son düzenleme:

Yourko namı diğer King of Myko yani Mykoların Kralı,
Aynı anda Exp ve PK'yı içerisinde barındıran, 2bin + userıyla birlikte 7/24 online kesintisiz lagsız oyun oynayabileceğimiz bir server.
Başlamadan önce ya kapanırsa diye düşünmiyeceğiniz bir serverdır.

YourKO'ya Hoşgeldiniz.

LeADeR46

Cevap: 29 Kasım 2021 - YourKO - AMYKOS - IPHONE 5s Ödüllü MYKO Server

Kaliteli yöneticileriyle herşeyiyle dengeli ve süper bir sunucu hizmeti ve oyuncularını madur etmemesi tercih sebeplerimden biri oldu keyifle oynadığım pvp serverlardan biri herkese tavsiye ederim (ForeverAlone)

Cevap: 29 Kasım 2021 - YourKO - AMYKOS - IPHONE 5s Ödüllü MYKO Server

Arkasdaslar Severimiz Güzel oldugu kadar Üseri de Oturaklı da 1 Server Bizim Gibi Userler Olducak Servermizin Tadı daha cok cıkıyor Misal Exp Oranları 1 Mükkmel Pksı Güzel Slot Basmalı Zevkli 1 Oyun yani Yourkodan cok memnunum ellerinize Saglık yourko Yöneticileri

Matilda

Server güzel olmuş ancak tyon exp oranları çok yüksek cz de slot basma zevki olmuyor gibi exp oranları düşürsne yada cz deki canavarlarınkini biraz arttırsan çok daha iyi olur

xVaLeKx :)

Servera biraz ilgi daha güzel şeyler olacagına inaniyorum en azından haftada 2 kez event olması serverin acısından daha iyi olabilir yourko artık herkes icin önem taşıyor serverla biraz daha ilgi emin olun herkesin hosuna gider ve bol userli güzel bi oyun oynamış oluruz teşekkürler yourKO. DAYI

Fazla söze gerek yok.tek kelime ile HARİKA. WilliamShakespeare

Yaklaşık 1 yıldır yourko playeri olarak 1299 ve myko sw lar arasında en dayanıklı ve eğlencesi bol tek sw yourkodur bütün arkadasların denemesını tavsıye ederım 7/24 :)

BYKUSH_

Yourko daima farklıdır farklı da kalacaktır user sıkıntısı yok hiç bir katakulli yok hepinizi bekliyoruz #foreverYOURKO

(Amroth)

2005'deki Eski Zamanları Geri Getirdi Bu Oyun, Yourko Bütün Dert Ve Sıkıntılarımı Unutturuyor, Su Gibi Akıp Gıdıyor BU Zaman.. Diğer Serverlerde Oynayıp vakit kaybetmeyin.. Oyunun Kralı Yourko .. Yourko Ailesine Cok Teşşekür Ediyoruz.. (SinSexy)

Bu server ailemin bir parçası gibi :)

EnjoyTheLife_

Myko zevkini en güzel şekilde bize yaşatıp burda kazandığımız arkadaşlıklarımızı ve onun haricinde hedef hırs plan proje ve arda kalan tüm duygularımızı bize yaşatan yourko ailesine tekeşkür ederiz DONTTOCH

10 yıl önceme döndüm resmen.mükemmel bir myko keyfi.Uskonun kaçan tadını Yourko ailesi AMYKOS ta tekrar tattırdı diyebilirim :) oyunu oynamak için memleketime gitmedm :):)
Ellerinize sağlık

Ekonomist

bize knight onlinenin ilk halini yaşattığınız için teşekkür ederim Knight onlineyi yaşatan biri varsa oda sizsiniz :)
CassiusClay

Geri
Üst Alt