✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Kardeşim guzel paylaşım saol da adamın bu resmi verirken soyledıgı bısı war mı ne dıye paylasmıs bu resmı acaba bılgılendirirsen seviniriz...![]()
Walla Photo shop işemi geçirdiği % 100 fakat sadece yazıları yazmış olabilir. Bunun gerçek olduğunu bize zaman gösterecek. Yeni resimler eklerse daha iyi olur hatta bir videoyada direk paylaşsın bence
![]()
15xx Server![]()
Son dakika....
ACIKLAMA:
O Foto Tamamen Bana Aittir.
Ben Geçen Gün TT Kinght Empire'ye Girdim. Launcherden Oto Patch Atarken Bi hata gibi bişey oludu galiba.. Bütün Gradelerim g5 oldu..
Bu resimdede Grade 5 gösteriror fakat g1 bi kolluktur.
Siz Buna İnanmıcanız İçin Ko-destek'den sildim o fotoyu..
AMA SONRADAN HERKES ALINTI YAPIYOR EMEĞE SAYGI GİDİYOR DEDİM TEKRARDAN ACIKLAMAMI YAPAYIM. İNANMAYAN VİDEO GÖRÜNCE İNANIR DEDİM
En kısa Zamanda PAylaşıcam.. Video + Ksc + Usko Maradon ..
Alın Buda 2 TaneFoto ..
BY:BASQAZA..
Arkadaşlar resmi not defteri ile açın ve görün orda ne yazıo PhotoScape tarıh fln fln hemde en usttekanıt ıster iseniz.
http://img13.imageshack.us/img13/9287/adszlit.jpg
al bide burdan yak !
Ben ona Sağlam exe atıcam Kolluk Clanaddonlarıda atıcam öyle çeksin .
Bnce Ps deqiL xS SeLim Sen anLarsın Tanıomusun bsqazqyı KoDestekdeqi...:a::^^:
Sence Ps mi ? :S
Son dakika....
ACIKLAMA:
O Foto Tamamen Bana Aittir.
Ben Geçen Gün TT Kinght Empire'ye Girdim. Launcherden Oto Patch Atarken Bi hata gibi bişey oludu galiba.. Bütün Gradelerim g5 oldu..
Bu resimdede Grade 5 gösteriror fakat g1 bi kolluktur.
Siz Buna İnanmıcanız İçin Ko-destek'den sildim o fotoyu..
AMA SONRADAN HERKES ALINTI YAPIYOR EMEĞE SAYGI GİDİYOR DEDİM TEKRARDAN ACIKLAMAMI YAPAYIM. İNANMAYAN VİDEO GÖRÜNCE İNANIR DEDİM
En kısa Zamanda PAylaşıcam.. Video + Ksc + Usko Maradon ..
Alın Buda 2 TaneFoto ..
BY:BASQAZA..