Yeri deeL ama biLqi icn uSko %100 peLerin iste Ss

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sado1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Yeri deeL ama biLqi icn uSko %100 peLerin iste Ss

Kardeşim guzel paylaşım saol da adamın bu resmi verirken soyledıgı bısı war mı ne dıye paylasmıs bu resmı acaba bılgılendirirsen seviniriz...;)

Kardeşim guzel paylaşım saol da adamın bu resmi verirken soyledıgı bısı war mı ne dıye paylasmıs bu resmı acaba bılgılendirirsen seviniriz...;)

usko uzun pelerin yapıyorum diye paylaşmış sora forumdaki yorumlar nedeniyle resimi kaldırmış şu anda aynı resim ve bir resim daha ko-cuce resim ve video paylaşım bölümünde bulursun..

15xx Server 1299 İçin Olduğunu Sanmam.%90 Diyorlar ama bnce hala %50'lerde buqları baya war :S

Walla Photo shop işemi geçirdiği % 100 fakat sadece yazıları yazmış olabilir. Bunun gerçek olduğunu bize zaman gösterecek. Yeni resimler eklerse daha iyi olur hatta bir video :D yada direk paylaşsın bence :):)

Walla Photo shop işemi geçirdiği % 100 fakat sadece yazıları yazmış olabilir. Bunun gerçek olduğunu bize zaman gösterecek. Yeni resimler eklerse daha iyi olur hatta bir video :D yada direk paylaşsın bence :):)

resim ve video bölümünde basqaza kendisi koymuştur yeni 1 resim daha ama yorumumu okursan 4.sayfadaki fake olduğunu anlarsın istersen ö.mden o konunun linkinide atarım incelersiniz fake bu boşuna beklicez.

Tamam Herşey Güzelde .. Link Koyarsan Seviniceğim :)

Sadece Foto var link yok
İndirip bi bakayım olursa teşekkürler

Son dakika....

ACIKLAMA:

O Foto Tamamen Bana Aittir.
Ben Geçen Gün TT Kinght Empire'ye Girdim. Launcherden Oto Patch Atarken Bi hata gibi bişey oludu galiba.. Bütün Gradelerim g5 oldu..
Bu resimdede Grade 5 gösteriror fakat g1 bi kolluktur.
Siz Buna İnanmıcanız İçin Ko-destek'den sildim o fotoyu..
AMA SONRADAN HERKES ALINTI YAPIYOR EMEĞE SAYGI GİDİYOR DEDİM TEKRARDAN ACIKLAMAMI YAPAYIM. İNANMAYAN VİDEO GÖRÜNCE İNANIR DEDİM

En kısa Zamanda PAylaşıcam.. Video + Ksc + Usko Maradon ..

Alın Buda 2 TaneFoto ..

BY:BASQAZA..

Maradon zones öyle olduğunu söylemiyor ve ayrıca symbol cok gercekcı.. 15xx te bu kadar gercekçi değildi.. ;)

Son dakika....

ACIKLAMA:

Ben Geçen Gün TT Kinght Empire'ye Girdim. Launcherden Oto Patch Atarken Bi hata gibi bişey oludu galiba.. Bütün Gradelerim g5 oldu..
AMA SONRADAN HERKES ALINTI YAPIYOR EMEĞE SAYGI GİDİYOR DEDİM TEKRARDAN ACIKLAMAMI YAPAYIM. İNANMAYAN VİDEO GÖRÜNCE İNANIR DEDİM

Alın Buda 2 TaneFoto ..

Hani Foto ?

Son düzenleme:

Ben ona Sağlam exe atıcam Kolluk Clanaddonlarıda atıcam öyle çeksin .

Bi Ksc Cekip öle Göstersin Ayrıca G5 Grade de Nasıl pelerin Ve sembol koyuyor Merak Ettim Acıkcası PS Kokusu Alıorum X)

Bnce Ps deqiL xS SeLim Sen anLarsın Tanıomusun bsqazqyı KoDestekdeqi...:a::^^:

Sence Ps mi ? :S

%100 PS Daha Ne ? 1.si g5 ve pelerin sembol 2 . si not defterinde acın ps :) daha ne ugrasıosunuz konu kilit plss

Son dakika....

ACIKLAMA:

Alın Buda 2 TaneFoto ..

Krds Bunu ii oku + O Ss caLısmıor kırık o link foto ps deniLen link biLmiomama İns dqRuduR:^^::pff:

Geri
Üst Alt