Peki ben sana bunun gidişatını açıklayayım. Macro dediin en fazla oto tuşla slota bırakılırdı gecenin bi saatinde silah yanar millet olurdu bi noktaya kadar exp kasılırdı. Engellenememsi bir yana, oynun gidişatını engelleyen birşey deildi. Ayrıca kesilebilcek yaratıklar çok sınırlıydı.
Gelelim koxpa, pot rpr party buff heal tarzı şeyleri bu koxp yapacağı için kesilebilecek yaratık seviyesi büyük ölçüde artıcak bu sebeple millet ileri seviye exp i koxp ile kasabilecek. Bunun sonucu nolcak, cz exp slotları azalcak pk azalcak. Ha gelelim para kasma kısmına. Tamam koxp cz de yasak, lufer emc bus slotları koxp kaynıcak oto kutu acılcak millet para kascak vs vs vs. Buraya koxp un zararları ile ilgili 10 sayfa şey yazarım gerek yok. Koxp un sonucu emin ol pk ölcek, millet koxp la exp para kascak. Myko nun asıl amacı elle oynamak kasmak eski Usko tadını almak değil miydi? Bunu bir tek ben düşünüyor olamam. Yourko da yok paracı sw vs vs çok şey duymuşsunuzdur. Bu güne kadar herkese dediğim savuma "adam senin hayrına açmıyor para kazanmak için açıyor beğenmiosan oynama" idi. Bu benim için son noktaydı. Rakip yok die de bu kadar paracı olmak sadece bana fazla geliyor ise siz haklısınız. Yourko çok heyecanla bekliyorduk yazık oldu. Emin olun bu piyasanın en deneyimli ekibi tarafından yönetilen çok başarılı bir sw dir. 2 ay sora bile cz de pk yapabildiğim tek sw idi. Koxp olması üzdü gerçekten.