CTRL kaldirildikonu güncel kojiro okcu skillerinin cooldown sürelerini kaldır ve orjinal hale getirmelsiin ve asas mınoru ıcın ctrl tusunun aktif olmasını ıstıyoruz team olarak bekliyoruz konu güncelllllllllll
Kardeşim öyle salak salak konuşanların çoğu ya başka server sahibi ya da gmsi, reklamcısı falan boş ver havlasın dursunlar. Yourko'yu bilen biliyor, 9 senedir herkesin taklit etmeye çalıştığı serverı kötülemeye çalışan geri zekalı sürüsüKojiro Para derdinde diyen arkadaşlara bir çift lafım var.
Siz server açıldıktan sonra oynamaya devam ediyormusunuz ?? Hayır.
Oyuncu oyunu bıraktıktan sonra adam 20-30 userle serveri açık mı tutacak ?? Serverin açık kalması demek sürekli bir masraf ve gider demek. Siz oyunda durmuyorsunuz. O server den bu servere koşup duruyorsunuz. Sonra da var efendim olmadı etmedi.
Myko oynuyoruz diyosunuz gidip aptal saptal efecktli 24xx serverlere myko diyip oynuyorsunuz. Myko 1299'dur. İyice homeko gibi kolay server istemeye başladınız. Az kendinize gelin. Server sahiplerini suçlayıp durmayın !!
Kojiro Para derdinde diyen arkadaşlara bir çift lafım var.
Siz server açıldıktan sonra oynamaya devam ediyormusunuz ?? Hayır.
Oyuncu oyunu bıraktıktan sonra adam 20-30 userle serveri açık mı tutacak ?? Serverin açık kalması demek sürekli bir masraf ve gider demek. Siz oyunda durmuyorsunuz. O server den bu servere koşup duruyorsunuz. Sonra da var efendim olmadı etmedi.
Myko oynuyoruz diyosunuz gidip aptal saptal efecktli 24xx serverlere myko diyip oynuyorsunuz. Myko 1299'dur. İyice homeko gibi kolay server istemeye başladınız. Az kendinize gelin. Server sahiplerini suçlayıp durmayın !!
Hayal dünyan güzelmiş dostum, anlat sen böyle belki inanan olur da gelmezler. Server'ın iq yükselirSwitch pre , farm pre, drop sc , oto loot genie bunlardan haberdar değilsin galiba.Myko deyip durma.yourkoda da oynadım başka serverlarda da en paracı soyguncu server YOURKO . Upgrade oranlarını drop oranlarını değiştirdiğin zaman bunu herkese ilan ediceksin tutup bi kaç klan başkanıyla paylaşırsan olmaz. Çoğu serverda oynadım ama gördüğüm en iyi pvp server Zone myko .yourko 2 hafta yoğun geçer 1 ay sonra patlar.deneyin görürsünüz![]()
Ya sen server açıldığında eminim ki benden önce gireceksin... kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun onu anlamadımHayal mı? Bunu serverda oynamış çoğu kişi biliyor inanmalarına gerek yok biliyorlar zaten .Sen bence uplamaya devam et pardon yalamaya
![]()