MYKO | YOURKO | AVCISOFT|Yeni Dünya AMYKOS 23 Ağustos Cuma 22:00'de| 4x Play Station 4

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MITHRA hakkındaki güncellemeri okuduğunuz için teşekkür ederim, Yarın çok özel bir açılış olacak..

Tüm YOURKO Sevdalıları davetlidir..

• Başlangıç Level Cap sistemi 64%99 olarak düzenlendi.
  • Yeni Görevler ekledik, Detaylar için tıklayınız
  • Yeni Premium Sistemi, Detaylar için tıklayınız
  • Farmer Premium, farm odakli bir premium ekledik, Detaylar için tıklayınız
  • Switching Premium ekledik, Detaylar için tıklayınız
  • Yeni Premium Paketleri, Detaylar için tıklayınız
  • Noah Scroll, yaratıktan coins miktarini %100 artırmaktadır.
  • Level 62 ve 65 Arasında yapılabilen Level 65 Quest itemleri ekledik, Detaylar için tıklayınız
  • Oyun için Coins farm sistemini değiştirdik, Detaylar için tıklayınız
  • Luferson ve El-Morad Castle'daki tüm yaratiklarin drop oranlarını güncelledik, farm olayını daha düzenli bir hale getirildi. Dropları öğrenmek için tıklayınız.
  • Etkinlik Takvimini güncelledik, Detaylar için tıklayınız
  • Yeni ITEM UPGRADE sistemi getirdik, Detaylar için tıklayınız
  • Yeni Kalkanlar (Shield) ekledik, Detaylar için buraya tıklayınız
  • Skull Of Event sistemini geliştirdik, Detaylar için buraya tıklayınız
  • Santa Event etkinliği değiştirildi, Detaylar için buraya tıklayınız
  • Merchant EXP Event ilk haftadan itibaren aktif ama artık %5 değil saat başına %2 alacaksınız.
  • Yeni Border Defense War sistemi, Tecrübe puanınıza göre eşleştirme yapılacaktır, Detaylar için tıklayınız
  • Yeni Gold Zone Etkinliği, Harita değiştirildi, Detaylar için tıklayınız
  • Etkinlikler hakkında bilgi alabileceğiniz güncel tutulacak bir bölüm ekledik, Detaylar için tıklayınız
  • Castle Siege War Ödülleri güncellendi, Detaylar için tıklayınız
  • Forgetten Temple için Anket, Detaylar için tıklayınız
  • Death Match sistemi güncellendi, Detaylar için tıklayınız
  • Level Cap tarihi için Anket, Detaylar için tıklayınız
  • Gold Bar Pazarı kategorisi aktif edildi, Detaylar için tıklayınız
  • Oyuncular arası TL ile Gold Bar Satış kuralı için anket yapıldı, Detaylar için tıklayınız
  • Chitin Shield ve Dread Shield dropları ilk günden itibaren aktif,
  • Chitin Shield Anti Defanslari 50'den 25'e düşürüldü, Dread Shield Defans düşürüldü.
  • Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için AutoPM sistemi geliştirildi, oyuna girdiğinizde bilgi mesajlari atacağız.Detaylar için tıklayınız
  • Glitch-Sekme için koruma sistemi geliştirildi
  • Party Seeking açık olduğu zamanlarda, Hera scroll bastiğinizda party bug'a giriyordu, düzelttik.
  • Facebook paylaş kazan etkinlikleri hakkında bilgi alabileceğiniz bir kategori ekledik, Detaylar için tıklayınız
    Premiumların Bonus Loyalty (NP)'leri güncellendi
    ⭐ WAR Premium Bonus Loyalty 12
    ⭐ EXP Premium Bonus Loyalty 6
    ⭐ Clan Premium Bonus Loyalty 3
    ⭐ Gold Premium Bonus Loyalty 3
    ⭐ Silver Premium Bonus Loyalty 2
    ⭐ Bronze Premium Bonus Loyalty 1

ÜZERİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİĞİMİZ YENİLİKLER​
  • ESPOR Sistemi (CLAN VS CLAN)
  • Clan Bankası
  • Blue ve Red Potions

TAMAMLAMIŞ OLDUĞUMUZ YENİLİKLER

RandomKC.png

hp-mp-voucher.png

VIP-key.png

vip-g-rsel.png

⭐Fake Boss Dropları güncellendi
fakeboss.png

garden-fragments.png

⭐ Bahçe Farmı, Colony Zone haritasında aktif olacaktır. Yaratiklar Bifrost Ego ve Glutton ile aynı HP,AC ve Hasara sahiptir. Tek başına kesilmesi pek mümkün değildir. Bu yaratıklardan 7 adet farklı GardenFragment düşmektedir.
Bu GardenFragment'lerden Chitin, Exceptional Items ve çeşitli middle ve High Class itemler düşmektedir
ve
Master itemler düşmektedir.

master-itemleri.png

yarat-klarm.png

Yeni Görevler

screenshot-1609.jpg

Yatay Skill Bar

Son düzenleme:
Beni bilen bilir, sadece dolandırıcıların sunucusunu teşhir ederim. Kimse ile alıp veremediğim yok. Şu myko alemindeki en sahtekar ve para tuzağı sunucu. opal safir düşürmek için bile scroll almanız gerekli. boşuna girip hit vermeyin bu tiplere. Daha bilmediğiniz neler yapiyorlar neler. Birebir şahit olmadığım fakat birkaç kişiden duyduğum küçük bir örnek vereyim. Upgrade oranlarını düşürüyor ve +7 item upgrade'i kasıtlı olarak kapatıyor zaman zaman. İtemlerinizin yanması sağlanıyor böylece trina ile +5 basarak cebinizi söğüşlemek istiyor... Eski haline dönünce de donater olanlara durumu haber veriyor. Kısacası Pay 2 play server. para vermeden worm bile kesemezsiniz

Boş yapmayın bir zahmet, UPGRADE oranları anlik olarak açıp kapatıp değiştirilecek bir sistem yok alt yapıda. O yüzden gidin kendi serverlarınızı övecek yorumlar yazin..

screenshot-1614.jpg

konu güncel kojiro okcu skillerinin cooldown sürelerini kaldır ve orjinal hale getirmelsiin ve asas mınoru ıcın ctrl tusunun aktif olmasını ıstıyoruz team olarak bekliyoruz konu güncelllllllllll

Kojiro Para derdinde diyen arkadaşlara bir çift lafım var.

Siz server açıldıktan sonra oynamaya devam ediyormusunuz ?? Hayır.

Oyuncu oyunu bıraktıktan sonra adam 20-30 userle serveri açık mı tutacak ?? Serverin açık kalması demek sürekli bir masraf ve gider demek. Siz oyunda durmuyorsunuz. O server den bu servere koşup duruyorsunuz. Sonra da var efendim olmadı etmedi.

Myko oynuyoruz diyosunuz gidip aptal saptal efecktli 24xx serverlere myko diyip oynuyorsunuz. Myko 1299'dur. İyice homeko gibi kolay server istemeye başladınız. Az kendinize gelin. Server sahiplerini suçlayıp durmayın !!

Oyuncu oyunu bıraktıktan sonra adam 20-30 userle serveri açık mı tutacak ?? Serverin açık kalması demek sürekli bir masraf ve gider demek. Siz oyunda durmuyorsunuz. O server den bu servere koşup duruyorsunuz. Sonra da var efendim olmadı etmedi.

Myko oynuyoruz diyosunuz gidip aptal saptal efecktli 24xx serverlere myko diyip oynuyorsunuz. Myko 1299'dur. İyice homeko gibi kolay server istemeye başladınız. Az kendinize gelin. Server sahiplerini suçlayıp durmayın !!
Kardeşim öyle salak salak konuşanların çoğu ya başka server sahibi ya da gmsi, reklamcısı falan boş ver havlasın dursunlar. Yourko'yu bilen biliyor, 9 senedir herkesin taklit etmeye çalıştığı serverı kötülemeye çalışan geri zekalı sürüsü :D

Switch pre , farm pre, drop sc , oto loot genie bunlardan haberdar değilsin galiba.Myko deyip durma.yourkoda da oynadım başka serverlarda da en paracı soyguncu server YOURKO . Upgrade oranlarını drop oranlarını değiştirdiğin zaman bunu herkese ilan ediceksin tutup bi kaç klan başkanıyla paylaşırsan olmaz. Çoğu serverda oynadım ama gördüğüm en iyi pvp server Zone myko .yourko 2 hafta yoğun geçer 1 ay sonra patlar.deneyin görürsünüz :)

Switch pre , farm pre, drop sc , oto loot genie bunlardan haberdar değilsin galiba.Myko deyip durma.yourkoda da oynadım başka serverlarda da en paracı soyguncu server YOURKO . Upgrade oranlarını drop oranlarını değiştirdiğin zaman bunu herkese ilan ediceksin tutup bi kaç klan başkanıyla paylaşırsan olmaz. Çoğu serverda oynadım ama gördüğüm en iyi pvp server Zone myko .yourko 2 hafta yoğun geçer 1 ay sonra patlar.deneyin görürsünüz :)
Hayal dünyan güzelmiş dostum, anlat sen böyle belki inanan olur da gelmezler. Server'ın iq yükselir :D

Hayal mı :) ? Bunu serverda oynamış çoğu kişi biliyor inanmalarına gerek yok biliyorlar zaten .Sen bence uplamaya devam et pardon yalamaya :P

Hayal mı :) ? Bunu serverda oynamış çoğu kişi biliyor inanmalarına gerek yok biliyorlar zaten .Sen bence uplamaya devam et pardon yalamaya :p
Ya sen server açıldığında eminim ki benden önce gireceksin... kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun onu anlamadım :) Rolünü fazla büyütme istersen :rolleyes:

Son düzenleme:
He he girerim girerim :P Sen neden savunma yapıyorsun anlamadım. Düzgün iseniz zaten savunma yapmana gerek yokki.Sen yalakamısın yoksa parayla satın alınan upçumusun :) ?

Geri
Üst Alt