Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardes panelde itemlarin gorunmesine ihtiyacin yokki senin sen gormussun adamlardaki itemlarin + kac oldugunu :D
Ya yapmayin etmeyin adam giga +3 takiyor +8 diyorsunuz adam scorpion bow takiyor iron bow +8 diyorsunuz ayiptir tamam serverin eksikleri yok degil ama iftira atmayin cok ayip...

SlyHand
cucekoyu ben buldum sonra patladi gitti :D

Olmaz Olsun Böyle Server LEVEL Düşmek Nedir Arkadaşım Ya? Emeklerimizi Harcamanın Manası Nedir ya? Bizimle dalgamı geçiyorsunuz siz?57 den 54'e Düşmek nedi AÇIKLAYIN ŞUNU!!!

dc yiyen oyuna giremiyor.. çocuk yapıp sokağa salmış gibi server açıp bırakmışsınız. user sıkıntısınıda bu kadar emeği yalan etmeden çözmeye bakarsanız sevinirim..

Hatta unutmadan ve hazır sinirlenmişken yazayım :D Buyrun yok chitin bow yok giga yok iron bow çıkartıp basan adamlar yoktur diyen admin arkadaşım buyur nicklerinide veriyorum RhodeS [ThinkAgain] clanında clanın alayı itemli nasıl olduysa 2 günde adamlar işsiz piç heralde 2 gündür sabahladılar heralde adama giga var. . UfukB3y adamda scorpion bow var ve birkaç kişi daha var gördüğüm. Bunları göz önünde bulundur adamlar 2 gün sonra hepimizi czde exp slotunda kesip biz oyunu bırakmadan önce oyuna bir eşitlik sağla !!!

Öncelikle Selamün Aleyküm ...
Ben ThinkAgain Clanından RhodeS... Kardeşim serverdan çıkmıyoruz cz bizde kimsede +7 item yok clanda javana axe +3 scorpion bow falan var öncelikle burda atıp tutman çok saçma ! Bilip bilmeden konuşma biz köpek gibi exp kasıyoruz premium çektik 11 tlye bizi kötülemen çok saçma ! varsa sorunu olan özelden yazsın TS vereyim !

Kardeşim az serverla ilgilenin bu ne ya oyuncu sayısı 115 reklam yok ilgi yok oyunda gm yok siz kocucesiniz kıçı kırık serverlarda bile 1500 user var

Oyuna girdiğimde hala yeni başlayanlar oyuncular benden yardım istiyorsa oyun için geç değil demektir. Ancak şöyle bir sorun var ki bizim Valhalla clanı olarak oyun için harcadığımız çabanın yarısını oyun sahipleri harcamıyor gibi görünüyor. Ben hala bu oyundan umutluyum. Çünkü oyun zor ve ne zaman başlarsa başla çok geri kalmış olmazsın. Ne zaman başlarsan başla diğerlerini yakalama şansın var. Ki oyunda zaten 60 level olmadığı gibi düzgün itemi olan dahi yok. Daha str 5 takı bile dizemedi warriorlar.

Oyunun gelişmesi için yapacağınız şey çok basit: REKLAM

Biraz vaktinizi şu oyunun reklamını yapmak için harcasanız oyun bırakın bu günü iki hafta sonra bile tutar. Ancak gereken önem oyuna verilmiyor.

Yani 2 gündür ne burayla ne oyunla ilgilenen var anlamıyorum. Server gayet güzel ve eğlenceli oynuyoruz fakat oyunda 8 tane gm olacak dediniz ben 1 tane göremiyorum. Hızlı iletişim yolları gerekiyor. Facebook sayfası gibi. Değişmeyen online 170 user var. Biz oyundan memnunuz fakat biraz ilgi alaka bekliyoruz.

8 GM beklediğimiz ilgi olması durumunda idi. Şuan 150 kişiye 8 GM alamıyoruz maalesef.

Daha fazla reklam yapamıyoruz, aksi halde diğer oyun sahipleri ile ters düşüyoruz. İndex+alt forum+sabit+banner. Bundan daha fazla reklam maalesef imkansız.

Oyun içinde koxp söylenip duruyor ama gittiğimizde macro görüyoruz sadece.

Sabit bir kitle var sizin dediğiniz gibi 150-200 online. Bu arkadaşlar götürüyor. Sizin öneriniz varsa kullanıcı çekmek için, gerçekten hazırız değerlendirip uygulamaya.

8 GM beklediğimiz ilgi olması durumunda idi. Şuan 150 kişiye 8 GM alamıyoruz maalesef.

Daha fazla reklam yapamıyoruz, aksi halde diğer oyun sahipleri ile ters düşüyoruz. İndex+alt forum+sabit+banner. Bundan daha fazla reklam maalesef imkansız.

Sabit bir kitle var sizin dediğiniz gibi 150-200 online. Bu arkadaşlar götürüyor. Sizin öneriniz varsa kullanıcı çekmek için, gerçekten hazırız değerlendirip uygulamaya.
Başka pvp tanıtım sitelerine reklam verin ve en önemlisi üst başlıkta sadece 1 gün kendi sitenizde reklam verin ve db yi sıfırlayın yanlış zamanda açtınız oyunu sıfırlarsanız eminim herkes gelecektir ve oyundaki 150 kişide bundan memnun olacaktır db güzel eksik olan ilgi reklam ve user

Başka pvp tanıtım sitelerine reklam verin ve en önemlisi üst başlıkta sadece 1 gün kendi sitenizde reklam verin ve db yi sıfırlayın yanlış zamanda açtınız oyunu sıfırlarsanız eminim herkes gelecektir ve oyundaki 150 kişide bundan memnun olacaktır db güzel eksik olan ilgi reklam ve user

Db 0 lamak mı ? o zaman oynayan 150 userde gider sen biliyormusun 3 gecedir bizim ne çektiğimizi ?

Db 0 lamak mı ? o zaman oynayan 150 userde gider sen biliyormusun 3 gecedir bizim ne çektiğimizi ?
kardeşim bende serverdayım şuanda sanki ben emek harcamadım ne yani burada sabit 1k oyuncu olmasındansa 150 userle devam etmeyimi istersin.Bizde item kastık item düşürdük level kastık ben burada bencillik yapmıyorum oyunun daha güzel bir hal alması için emeklerimi feda ediyorum db güzel eksik olan user emin ol res atılsa burası dolar hata o saçma sapan knightwars ile aynı zamanda açılmasıydı.

herşey tamamda biz zaten sizten 2000 user ıstemıyoruz zaten 110 120 kişi var 150 kişi daha güzelse 300+ bu sw cok güzel olur ufak bi gayretinize bakar kimsede kusura bakmasın kimle ters düşüosun anlamadım kendi serveriniz bizimkide emek...

İlk önce Facebook sayfası açarak başlayabilirsiniz. Kişisel olarak bir servera başlamadan önce ilk olarak facebook sayfasını kaç kişi beğenmiş gibi şeylere dikkat ediyorum. Çünkü genelde facebook sayfasını kaç kişi beğeniyorsa o orantıda oyuncu sayısı da oluyor.

Eski efsane oyunculardan 0000000 veya F9Devil veya Sayk0 gibi kişilerle bağlantıya geçerseniz ve sadece kısa bir süre dahi bu kişileri serverınızda oynamaya ikna ederseniz inanılmaz bir şekilde oyuncu çekerler.(Gerekirse bu kişilere para verilmeli.)

Şuan elimde master itemleri elemental pendant gibi itemler dahi varken oyuncu çekecekse bende db sıfırlanmasına razıyım. Zaten baştan knightwars la aynı gün açılması yanlıştı.

Reklam yapamıyorsanız serverdan fazla bir şey bekleyemezsiniz. Burada reklam yapın demiyorum. Türkiye'de tek forum siz değilsiniz. Donanımhaber, frmtr gibi forumlar inanılmaz bir ko oyuncu sayısına sahipti. Oralarda reklam yapabilirsiniz. Bu site hariç kaç tane forumda cüceKO hakkında reklam yaptınız? Bir tane yabancı forum hariç reklam yapılan yer bilmiyorum. Burayı dahi bana arkadaşlarım söyledi.

Cüceko sitesinde forum kısmı koymalısınız. Forumunuzu buradan ayırırsanız daha albenili olacaktır.

Makro konusuna gelirsek ben dahil mecburen makroyla kastım. Çünkü 3 saat parti aramam sonucunda gece elle kasan parti bulamayınca makroya inmek zorunda kaldım. Bu benim oyun anlayışımla tamamen zıt. Makro ile kasanıda banlamanız lazım çünkü o makrolar yüzünden deru apos partileri dönmüyor ve czye insan inmiyor. Herkes emcde oturuyor makrosunun başına. Makro ile kasılmak için iki hesap açıp oyuna girenler var.

SON OLARAK EN ÖNEMLİSİ: Başka bir serverla anlaşmayı deneyin. Özel serverların bu durumda olmasının en büyük sebeplerinden biri elli tane özel server olması. Ve oyuncu kitlesinin her yeni açılan serverla sürekli olarak oradan oraya kayıp durması. 8 gm yapacaktınız ya o 8 gm diğer özel serverları kuran 8 kişi olsun onbinlerce oyuncunuz olma ihtimali var. Kazancınızda azalma olmaz aksine artma olur çünkü binlerce oyuncuya sahip olursunuz.

Şimdilik bu kadar söyleyeceklerim.

şuan oyunda party kurucak adam bulmakta sıkıntı yaşıyoruz ,eksikliklerinizi gördünüz ve oyundakı dengeyı serveri yeniden açtıgınızda sağlayabılecegınızı dusunmekteyım ,şuanda oyunda olan playerlar olarak cz de adam bulalamamaktan ,exp kasacak adam bulamamaktan muzdaribiz,ayrıca sw yı tekrar acacagınızda sw ye mutlaka swift scrool eklemeniz ve cz exp oranını %50 den aşagıda tutmamanızı tavsiye edebilirim ,iyi çalışmalar.

Bi facebook sayfası açın ilk olarak cok zor bişey değil.Onun haricinde yeni baslıcaklar icin 2 gun premium gibi bişey yapabilirsiniz ve server geneli 2 gun %10 exp event gibi etkinlikler oyuncu cekmeye yardımcı olur.Onun dısında zaten yeni baslıcak oyuncular cok sey kaybetmis durumda değiller kimse de dogru durust item yok bugun uskoya da yeni baslaya oyuncular oluyor ve herkes esit baslamıo gördüğünüz gibi arkadan gelip yakalamak kişinin elinde.100-200 kisilik bi sabit user var zaten bunun ustune katmak sizin de biizm de işimiz sonucta bizde bu oyunu oynuoruz amacımız da zevk almak.Sizler elinizden gelen çabayı gösterirseniz ben oyuncu kitlesinin de elinden geleni yapacağından eminim.Ayrıca burda serveri eleştirmek kolay bunun yerine serveri ayakta tutmak icin ve üstümüze düşeni yapmamı lazım eleştiri iyiye yönlendirir fakat düzeyli olduğu sürece.
Azzgard Clan

Geri
Üst Alt