8 GM beklediğimiz ilgi olması durumunda idi. Şuan 150 kişiye 8 GM alamıyoruz maalesef.
Daha fazla reklam yapamıyoruz, aksi halde diğer oyun sahipleri ile ters düşüyoruz. İndex+alt forum+sabit+banner. Bundan daha fazla reklam maalesef imkansız.
Oyun içinde koxp söylenip duruyor ama gittiğimizde macro görüyoruz sadece.
Sabit bir kitle var sizin dediğiniz gibi 150-200 online. Bu arkadaşlar götürüyor. Sizin öneriniz varsa kullanıcı çekmek için, gerçekten hazırız değerlendirip uygulamaya.
İlk önce Facebook sayfası açarak başlayabilirsiniz. Kişisel olarak bir servera başlamadan önce ilk olarak facebook sayfasını kaç kişi beğenmiş gibi şeylere dikkat ediyorum. Çünkü genelde facebook sayfasını kaç kişi beğeniyorsa o orantıda oyuncu sayısı da oluyor.
Eski efsane oyunculardan 0000000 veya F9Devil veya Sayk0 gibi kişilerle bağlantıya geçerseniz ve sadece kısa bir süre dahi bu kişileri serverınızda oynamaya ikna ederseniz inanılmaz bir şekilde oyuncu çekerler.(Gerekirse bu kişilere para verilmeli.)
Şuan elimde master itemleri elemental pendant gibi itemler dahi varken oyuncu çekecekse bende db sıfırlanmasına razıyım. Zaten baştan knightwars la aynı gün açılması yanlıştı.
Reklam yapamıyorsanız serverdan fazla bir şey bekleyemezsiniz. Burada reklam yapın demiyorum. Türkiye'de tek forum siz değilsiniz. Donanımhaber, frmtr gibi forumlar inanılmaz bir ko oyuncu sayısına sahipti. Oralarda reklam yapabilirsiniz. Bu site hariç kaç tane forumda cüceKO hakkında reklam yaptınız? Bir tane yabancı forum hariç reklam yapılan yer bilmiyorum. Burayı dahi bana arkadaşlarım söyledi.
Cüceko sitesinde forum kısmı koymalısınız. Forumunuzu buradan ayırırsanız daha albenili olacaktır.
Makro konusuna gelirsek ben dahil mecburen makroyla kastım. Çünkü 3 saat parti aramam sonucunda gece elle kasan parti bulamayınca makroya inmek zorunda kaldım. Bu benim oyun anlayışımla tamamen zıt. Makro ile kasanıda banlamanız lazım çünkü o makrolar yüzünden deru apos partileri dönmüyor ve czye insan inmiyor. Herkes emcde oturuyor makrosunun başına. Makro ile kasılmak için iki hesap açıp oyuna girenler var.
SON OLARAK EN ÖNEMLİSİ: Başka bir serverla anlaşmayı deneyin. Özel serverların bu durumda olmasının en büyük sebeplerinden biri elli tane özel server olması. Ve oyuncu kitlesinin her yeni açılan serverla sürekli olarak oradan oraya kayıp durması. 8 gm yapacaktınız ya o 8 gm diğer özel serverları kuran 8 kişi olsun onbinlerce oyuncunuz olma ihtimali var. Kazancınızda azalma olmaz aksine artma olur çünkü binlerce oyuncuya sahip olursunuz.
Şimdilik bu kadar söyleyeceklerim.