SERVERE BAŞLAYACAKLAR OKUSUN ÖNEMLİ UYARI!!!!
Arkadaşlar yeni yorum bakanlar için açıldığı günden beri beta serverinde oynuyorum ve kendi düşüncemi söyleyecek olursam büyük oranda patlayacağını ve işe yaramayacağını düşünüyorum betada ilk 62 lvl olana officialde 50 tl ödül var yazıldı klan olarak switch pre çekip en hızlı kasan klan olduğumuz halde 59 lvl iken switch prenin buglu olduğunu öğrendik ve o kadar saat geçmesine rağmen gm ler bu konu hakkında bilgi vermediler. biz 59 lvl iken switch prenin buglu olduğunu bilip exp pre ilen kasan bir kaç adam varmış 62 olmuş düşünün biz switch pre ile onlar exp pre ile kasıyor onlar 62 iken biz 59 uz ayrım yapılması için daha net söyleyeyim exp preyle apostleden gelen exp 2m switch preyle apostleden gelen exp 400k hızımızı siz hesap edin. bu konuyla ilgili hiç bir yaptırım uygulamadılar. Bunun dışında bu kadar zaman geçmesine rağmen açtıkları kendi severlerinin dropları ve upg. oranları hakkında hiç bir şey bilmiyorlar. millet oyundayken gm ler boss kesip içinden ne çıkıyor diye bakıyor

Serverin en büyük dezavantajı da Power Up Store (PUS) yönetiminde. Servere giriyoruz pk da ışımıze yarayacak pus ekıpmanları almaya çalışıyoruz oyundakı bir kaç kişi aldıktan snra nedense bir kaç saat snra o itemi kaldırmışlar anlayamadık adamlardan da silmediler

haricinde Trina ile +3 den +4 e item basarken inanılmaz bir yanma oranı var pustan trina çektikten sonra +4 bastıgınız item yanacaksa ne anlamı var para harcamanın. itemi busla atıyorsunuz +6 ya kadar gidiyor trina ile atıyorsunuz +4 e yanıyor şimdi bir kaç kişi çıkıp diyecek sende busla at myko db de trina bedava iken 70 questini +6 ya kadar trinasız atmayı deneyebilecek cesur gerçek babayiğitler haricinde kimse boş konuşmasın

upg. oranları karman çorman anlayacağınız +7 paper kıyafet basamıyorsunuz mage veya priest için

bir diğer konuya gelecek olursak ise Serverde kesinlikle okçu oynamayın okcunun 57 skılı yok 60 skılıne de cooldown koymuşlar ve attığınız 10 skilin 8 veya 9 tanesi 70 vuruyor

yani okçu çöp. Mage staf ile bir adamı warrıordan hızlı kesebiliyor ve wood staf ile seri seri 650 700 vuruyor myko serverde buff sc ile 3-3.5 k hp olduğunu düşününce ne demek istediğimi anlarsınız. Bir diğer mage saçmalığı ise warrior halinizle ustunuzde lupus pendant varken sundriesten lighting rezistanse iksiri alıp bastığınız halde lr magenin hangi skilini atarsa atsın kitleniyor olmanız

Darkko ekibi veya başka arkadaşlar serveri kötülemek için böyle bir yorum yazdığımı düşünebilir ama kesinlikle düşünmesinler ben açıldığı akşamdan beri oynadığım ve edindiğim deneyimleri paylaşmak için yazıyorum myko değil de başka bir db olsa umursamazdım ama myko db ye emek verecek para harcayacak o kadar insan var her şeyi toz pembe görmesinler akıllarında bir fikir olsun diye bu yazımı paylaşıyorum. Ayrıca bu beta olur böyle şeyler officialde böyle olmaz diyen arkadaşlar için zaten betanın devamı aynı db official pek bir şeyin değişeceğini veya düzeleceğini ümit etmeyin derim herkese hayırlı forumlar hayırlı oyunlar.