MYKO DARKKO.NET | New World 'TİTAN' | xACS v.1098 MYKO | Official: 29 MART 2021

Merhaba. Tanitimda bulunan upgrade oranlari güncel degildir. Beta sürümden sonra en uygun upgrade oranlari ayarlanip güncelleme yapilacaktir.

hakkinizda hayirlisi ama üstteki arkadas dogru söylemis tarih degistirin mykotr nin rakibi degilsiniz madur olcak olan biziz user gelmiycek tarih degistirilmesini istiyoruz

SERVERE BAŞLAYACAKLAR OKUSUN ÖNEMLİ UYARI!!!!

Arkadaşlar yeni yorum bakanlar için açıldığı günden beri beta serverinde oynuyorum ve kendi düşüncemi söyleyecek olursam büyük oranda patlayacağını ve işe yaramayacağını düşünüyorum betada ilk 62 lvl olana officialde 50 tl ödül var yazıldı klan olarak switch pre çekip en hızlı kasan klan olduğumuz halde 59 lvl iken switch prenin buglu olduğunu öğrendik ve o kadar saat geçmesine rağmen gm ler bu konu hakkında bilgi vermediler. biz 59 lvl iken switch prenin buglu olduğunu bilip exp pre ilen kasan bir kaç adam varmış 62 olmuş düşünün biz switch pre ile onlar exp pre ile kasıyor onlar 62 iken biz 59 uz ayrım yapılması için daha net söyleyeyim exp preyle apostleden gelen exp 2m switch preyle apostleden gelen exp 400k hızımızı siz hesap edin. bu konuyla ilgili hiç bir yaptırım uygulamadılar. Bunun dışında bu kadar zaman geçmesine rağmen açtıkları kendi severlerinin dropları ve upg. oranları hakkında hiç bir şey bilmiyorlar. millet oyundayken gm ler boss kesip içinden ne çıkıyor diye bakıyor :) Serverin en büyük dezavantajı da Power Up Store (PUS) yönetiminde. Servere giriyoruz pk da ışımıze yarayacak pus ekıpmanları almaya çalışıyoruz oyundakı bir kaç kişi aldıktan snra nedense bir kaç saat snra o itemi kaldırmışlar anlayamadık adamlardan da silmediler :D haricinde Trina ile +3 den +4 e item basarken inanılmaz bir yanma oranı var pustan trina çektikten sonra +4 bastıgınız item yanacaksa ne anlamı var para harcamanın. itemi busla atıyorsunuz +6 ya kadar gidiyor trina ile atıyorsunuz +4 e yanıyor şimdi bir kaç kişi çıkıp diyecek sende busla at myko db de trina bedava iken 70 questini +6 ya kadar trinasız atmayı deneyebilecek cesur gerçek babayiğitler haricinde kimse boş konuşmasın :) upg. oranları karman çorman anlayacağınız +7 paper kıyafet basamıyorsunuz mage veya priest için :D bir diğer konuya gelecek olursak ise Serverde kesinlikle okçu oynamayın okcunun 57 skılı yok 60 skılıne de cooldown koymuşlar ve attığınız 10 skilin 8 veya 9 tanesi 70 vuruyor :D yani okçu çöp. Mage staf ile bir adamı warrıordan hızlı kesebiliyor ve wood staf ile seri seri 650 700 vuruyor myko serverde buff sc ile 3-3.5 k hp olduğunu düşününce ne demek istediğimi anlarsınız. Bir diğer mage saçmalığı ise warrior halinizle ustunuzde lupus pendant varken sundriesten lighting rezistanse iksiri alıp bastığınız halde lr magenin hangi skilini atarsa atsın kitleniyor olmanız :D Darkko ekibi veya başka arkadaşlar serveri kötülemek için böyle bir yorum yazdığımı düşünebilir ama kesinlikle düşünmesinler ben açıldığı akşamdan beri oynadığım ve edindiğim deneyimleri paylaşmak için yazıyorum myko değil de başka bir db olsa umursamazdım ama myko db ye emek verecek para harcayacak o kadar insan var her şeyi toz pembe görmesinler akıllarında bir fikir olsun diye bu yazımı paylaşıyorum. Ayrıca bu beta olur böyle şeyler officialde böyle olmaz diyen arkadaşlar için zaten betanın devamı aynı db official pek bir şeyin değişeceğini veya düzeleceğini ümit etmeyin derim herkese hayırlı forumlar hayırlı oyunlar.

Not olarak yukarda yorum yazan arkadaş officiale başlayıp ilk kc çekeceklerden olacaktır :D Betasında ırk vardı officiali görünce kuduracak. Saygılarımla.

adam ne güzel oynamıs ve eksikleri görmüş ve dile getirmiş bunlara cevap yazılacağına reklamcıları altta yorum yapıp yok ilk kcsi çekecek oynayacak demenin ne manası var ya kardes haklısın eksiklikleri var bunlar düzeltilecek ve bilgi verilecek official öncesi denmiyorda bi iki kc koparırız diye yalamalık olmuslar millet değişik arkadaş

Bizde oynadık betada, zaten betanın amacı bu sorunları ve problemleri çözmek. Serveri test etmek ? Premiumlar düzeltildi, upgradeler düzeltildi, droplar düzeltildi reklamcı falan değilim nickim galericiaydın dı hatta. Zaten betanın amacı bu sorunları bulmaktı. Bu kadar emek verilen bir yerde bu kadar acımasız eleştiri yapmak biraz vicdansızcadır. Kanaatimce bu server diğer mykolara milat olacak kadar iyi bir server olacak. Betada ki user sayısından anlayacağınız kadarıyla dolup taşacak. Umarım verdiğiniz emeğin hakkını alırsınız iyi günler.

Ben reklamcı değilim kardeşim sadece serverin tutmasını istiyorum. Bu tarzda bi db ve güzellikte ilk defa yapılıyor. Sorunları yönetime bildirip düzeltmelerine yardımcı olacağınıza gelmişiniz sw kötülüyonuz. Bu art niyettir bu şerefsizliktir. Oynamayacaksanda alt f4 çekersin biter olay. Daha neyin salçalığı bu

Not olarak yukarda yorum yazan arkadaş officiale başlayıp ilk kc çekeceklerden olacaktır :D Betasında ırk vardı officiali görünce kuduracak. Saygılarımla.
betasında ırk vardı derken? maximum 200 kişi online idi sw de bdw lere 75 e 75 gırılıyordu kardeş bu 1. si, 2.si başka sw buldum kendime oraya başlayacağım, 3.sü ise boş beleş hakaret ederek yorum yapma. oyunun içinde buraya yazdıklarımın hepsini kadox ve darkguardiana ilettim adam upg. için şans yapacak bir şey yok dedi. switch bugu için ise yapacak bir şeyler buluruz gibisinden saçma sapan bir yorum yazdı ama ben başta bunları yazmamıştım sırf nefret dolu gibi yazmamak için düşüncelerimi ve betayı oynamayan insanları bilgilendirmek amaçlı bir yazı yazdım yazdıklarım yanlış ise yanlış de düzeltelim kalkıp hakaret ederek boş konuşma. betadan sonra officialde pek bir değişim olmayacak db düzeltmesiyle ilgili sende buradasın bende buradayım neyse sana daha fazla laf yetiştirmeme gerek yok gerektiği kadar konuştuğumu düşünüyorum. bu tarzda bir db ilk defa bu kadar guzel yapılıyor diyerek zaten myko db lere karşı olan kapasiteni belli etmişsin :)

Geri
Üst Alt