ben şu ana kadar hiçbir kimsede virüssüz exe var olduğunu duymadım.
Kıran şahsimuhterem, cafecileri ağlatacak derecede bir trojanlı halde yayınlamış bunu ve bir çok insan mağdur durumda bu şahsımuhterem in yüzünden. belkide başka çaresi yoktu kimbilir.
Neyse asıl konumuz bu .exe yi madem kıramıyoruz kandıralım.
.exe açılırken tüm dosyaları kontrol etmiyor değil mi? HackShield i kontrol ediyor. Buda tahminimce bizim koyduğumuz anti-cheat ile aynı mantığa sahip.
Ftp serverine ulaşıyor ve kendini gücelliyor.
Bu noktada bizim yapacağımız ise bu bağlandığı ftp serverini değiştirip hem HackShield i çalıştırmak böylece direk SH cilerden, seri skillcilerden de kurtulmuş olacağız, hemde virüssüz org. exe yi kullanmış olacağız. Bu konuda uğraşlarım var fakat yeterli derecede bilgim yok. ko-cuce en iyilerle dolu bir yer olduğu için düşüncemi sizlerle paylaşıyorum böylece çok daha yaratıcı fikirler ve çözümler üretebiliriz.
Biz bu konuda biraz kafa yorduk çalıştık da ama ftp adresini deiştiriyoruz bide baglantı adresi var fakat degiştirsek bile aynı adrese baglanıyor başka bir yerlerden kontrollu bi baglantısı var şevki bu konu üzerinde baya ugraştı bide ona sorunama beceremedi galiba oda
![]()
Arkadasım Benım KuLLandıgım Exe VirüssüzYakında PvP.Gen.TR Diye Bir Server Açılıyor.Virüssüz Exe'yi Sitemizde Dagıtmayı Dusunuyoruz
![]()
daha önceden de söyledim benim de virüssüz exem war ve satıyorum =?
Düşünce Hoş Ama Bu exe nin içerisindeki trojen yada virusleri tas parcasıymıs gibi gorebilirsiniz ama bunlar exe nin yazılımda kullanılan kodlarda olabilir ve bunu anti virusler tehtit olarak algılayabilir. exe belkide o viruslerle calısıyordur bunuda dusundunuzmu? Belki alırsanız exe ölürnod 32 yakalamıyor ama kyspe virus olarak goruyor peki hangisine guvenmemiz gerek benim kullandıgım exe yi nod 32 yakalıyordu ama exe nin uzerinde bir kac kod oynaması yaptıgımda nod bunu virus olarak algılamadı sorun anti virustemi exe demi ? ama nedense bir kac anti virus yakalıyor
bence virussuz diye ugrastıgınız seyin içerisinde virus sandıgımız bişeyler var buda bir teori tabiki heves kırmak istemem
![]()