[DÜŞÜNCE]Tamamen Virüssüz Exe Yapımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serwantes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [DÜŞÜNCE]Tamamen Virüssüz Exe Yapımı

Anlattıkların güzelde çok zor o dediğini yapmak... Her yiğidin harcı değil

Ebenezer olmadan malesef işlemiyor bu olay çok denedik uğraştık.
Akuma çözmüş işi ve satıyor gidip ondan satın alabilirsiniz.
Server sahipleri için cüzi bir fiyat.

ben şu ana kadar hiçbir kimsede virüssüz exe var olduğunu duymadım.
Kıran şahsimuhterem, cafecileri ağlatacak derecede bir trojanlı halde yayınlamış bunu ve bir çok insan mağdur durumda bu şahsımuhterem in yüzünden. belkide başka çaresi yoktu kimbilir.
Neyse asıl konumuz bu .exe yi madem kıramıyoruz kandıralım.
.exe açılırken tüm dosyaları kontrol etmiyor değil mi? HackShield i kontrol ediyor. Buda tahminimce bizim koyduğumuz anti-cheat ile aynı mantığa sahip.
Ftp serverine ulaşıyor ve kendini gücelliyor.
Bu noktada bizim yapacağımız ise bu bağlandığı ftp serverini değiştirip hem HackShield i çalıştırmak böylece direk SH cilerden, seri skillcilerden de kurtulmuş olacağız, hemde virüssüz org. exe yi kullanmış olacağız. Bu konuda uğraşlarım var fakat yeterli derecede bilgim yok. ko-cuce en iyilerle dolu bir yer olduğu için düşüncemi sizlerle paylaşıyorum böylece çok daha yaratıcı fikirler ve çözümler üretebiliriz.

Biz bu konuda biraz kafa yorduk çalıştık da ama ftp adresini deiştiriyoruz bide baglantı adresi var fakat degiştirsek bile aynı adrese baglanıyor başka bir yerlerden kontrollu bi baglantısı var şevki bu konu üzerinde baya ugraştı bide ona sorun :D ama beceremedi galiba oda :D

Biz bu konuda biraz kafa yorduk çalıştık da ama ftp adresini deiştiriyoruz bide baglantı adresi var fakat degiştirsek bile aynı adrese baglanıyor başka bir yerlerden kontrollu bi baglantısı var şevki bu konu üzerinde baya ugraştı bide ona sorun :D ama beceremedi galiba oda :D

HS yi update ettik :)
Server a giremedik.

Arkadasım Benım KuLLandıgım Exe Virüssüz ;) Yakında PvP.Gen.TR Diye Bir Server Açılıyor.Virüssüz Exe'yi Sitemizde Dagıtmayı Dusunuyoruz :)

Arkadasım Benım KuLLandıgım Exe Virüssüz ;) Yakında PvP.Gen.TR Diye Bir Server Açılıyor.Virüssüz Exe'yi Sitemizde Dagıtmayı Dusunuyoruz :)

virüssüz exe bende sana veririm arkadaşım olayı daha anlamadınız siz :)
1299 Versiyonuna ait ebenezer ile çalışan virüssüz exe yok.
daha açık nasıl anlatacağımı bilemiyorum fakat sizin gerçekten virüssüz dediğiniz exe ya düzgün taratılmamıştır ya da 1299 değildir :)

Düşünce Hoş Ama Bu exe nin içerisindeki trojen yada virusleri tas parcasıymıs gibi gorebilirsiniz ama bunlar exe nin yazılımda kullanılan kodlarda olabilir ve bunu anti virusler tehtit olarak algılayabilir. exe belkide o viruslerle calısıyordur bunuda dusundunuzmu? Belki alırsanız exe ölür :) nod 32 yakalamıyor ama kyspe virus olarak goruyor peki hangisine guvenmemiz gerek benim kullandıgım exe yi nod 32 yakalıyordu ama exe nin uzerinde bir kac kod oynaması yaptıgımda nod bunu virus olarak algılamadı sorun anti virustemi exe demi ? ama nedense bir kac anti virus yakalıyor :) bence virussuz diye ugrastıgınız seyin içerisinde virus sandıgımız bişeyler var buda bir teori tabiki heves kırmak istemem ;)

daha önceden de söyledim benim de virüssüz exem war ve satıyorum =?

Düşünce Hoş Ama Bu exe nin içerisindeki trojen yada virusleri tas parcasıymıs gibi gorebilirsiniz ama bunlar exe nin yazılımda kullanılan kodlarda olabilir ve bunu anti virusler tehtit olarak algılayabilir. exe belkide o viruslerle calısıyordur bunuda dusundunuzmu? Belki alırsanız exe ölür :) nod 32 yakalamıyor ama kyspe virus olarak goruyor peki hangisine guvenmemiz gerek benim kullandıgım exe yi nod 32 yakalıyordu ama exe nin uzerinde bir kac kod oynaması yaptıgımda nod bunu virus olarak algılamadı sorun anti virustemi exe demi ? ama nedense bir kac anti virus yakalıyor :) bence virussuz diye ugrastıgınız seyin içerisinde virus sandıgımız bişeyler var buda bir teori tabiki heves kırmak istemem ;)

Kısaca mantığı anlatayım sana.
Evet içerisinde normalde işe yaraması gereken yani .exe ile HS nin bağlantısını kurmak üzere programlanmış bir trojan var. Zaten orjinal knightonline setup unu indirip taratırsan aynı sonuca ulaşıyorsun. fakat bu artık tehlikeli bir hal almış ve mecburen kurtulmamız gerekli. Özellikle ağ üzerinde kullanılan bilgisayarlar arasında çok aşırı hızlı yayılıp, ev kullanıcısına göre daha hızlı ve ağır sonuçlar veriyor. Pv knightların %80 ini cafeler oluşturduğuna göre (Oynatan olarak) bu sorun hepimizin sorunu haline geldi.
Çözüm olarak, virüssüz exe var mı? var fakat 1299 değil. Akuma arkadaşımız virüssüz exe satıyor fakat oda 1299 değil. Elimizdeki ebenezer ler 1299 uyumlu olduğu için 131x hiçbir versiyonu çalıştırmıyorlar. Zaten 1310 versiyonundan sonra Trade dupe sini engellemek için ebenezer değiştirdi Knightonline bu mantıkla Akuma da o ebenezer i eline geçirdi ve 131x versiyon olarak satıyor.
Tavsiyem nedir? eğer bu işi para için yapacaksanız 100 Ytl. bir kenara ayırıp Akumadan o exe yi satın almanız veya 131x ebenezer i bulmanızdır.

valla miller virüssüz exe var diyip duruyor ama :D birtane bile görmeidm piyasada:D
olsa iyi olur tabi netcafeler başta herkes için

evet bende bir cafeci olarak bu konudan rahatsızım bu konunun çözülmesi sadece ko-cucede olacaktır çünkü en iyiler burada ko cuceyi cafemde açılış sayfası bile yaptım

Zaten HS Yi Kırmanın Yolu Bulundu.. Hs Klasöründe Bi Dosyadan Ayarlanıo FTP Yolu Filan Yapa Bilirsin Yani..

tmm neo exe yi öle çalıştırıyoruz fakat ! login oluyosun öle kalıyo :D denedim :D

++ exe tamamen unpack edemedim :S

portlar değşşik olsa hata verir ama htada yok

Programlama bilgisi olan normal bir exe yi alıpta packleyerekte olabilir. res kullanarak

Geri
Üst Alt