Ebenezer 4 e Kadar Artık Hiç Bir Server'da Saymayacak!! ByTroJan FarkıyLa

Cevap: Ebenezer 4 e Kadar Artık Hiç Bir Server'da Saymayacak!! ByTroJan FarkıyLa

walla harbiden ben denedim oldu ama hala şüpedeyim kendiliğindenmi oldu yoksa bundan dlayımı :):):):):)

Cevap: Ebenezer 4 e Kadar Artık Hiç Bir Server'da Saymayacak!! ByTroJan FarkıyLa

Arkadaşlar 2 haftadır bu sorunun çözümünü arıyorum, ve bulduğum sonuç: VPSlerde kullanılan VPN programının Ebenezerin çalışmasını sağlayan Portların açılmasını engellemesidir.

Kullandığım 1gb ramli VPS'ye, Windows 2003/2021 Standart Edition vs. tüm işletim sistemlerini yükletmeme rağmen bu sorundan kurtulamadım. Dedicated server aldım ve şuan hiçbir sorun yaşamıyorum.

Size tavsiyem, Vps alacağınıza 20-30USD fazla verip ucuzundan Dedicated Server almanız.

(Alt taraf reklama girerse moderatörler silebilir.) Dedicated Serverimi iDealhosting | Managed Dedicated Servers | VPS | Reseller Hosting 'ten aldım, İngiltere lokasyon, 5000GB bandwitdh, FTP hizmeti vs. çok makul bir fiyata sunuyorlar. Müşteri hizmetleride gerçekten çok iyi.
sacmalık :) xp de portları acılıyorda 2003demi acılmıyor.

kasma yapıyor ebenezer acılırken sunucuda buda tam acılmasını engelliyor run dan win 95 yapıp bu taktigi deneyin sorunsuz acılır . ;)

sende war problm bi kntrl dosyalaari

önce 4. e kadar sayiyordu senin dediigni yaptim 6.a kadar saydi genede npcler ve canavarlar yok yardim lütfen
yapana gmlik ve co-adminlik

soso_fb_ @hotmail.com

_ bossluk slin

Onu Yaptıktan Sonra +open yapmayı denedinmi :D

Bişi Sorcam 9 a kadar Saysada 4 E Kadar Saysade Ne FArk Ediyo Sonuçta Açılıyo .

aynı sorun bendede var :S

Bencede Biraz Saçma Olmuş Bi Kere o Ebenezer veya AIServera Tıklamakla Alakası Yok Senin Psikolojinle Alakalı Sen Öyle Olmasını İstiyorsun Öyle Oluyor :D

Bu Konunun Ne Zaman Açıldığına Bkmadım Bugüne Kadar 4e Kadar Sayma HAtası Aldım 5 Dk Önce Server Açarken Bu Hatayı Altım 2 Kere Denedim 4 e Kadar Saydı Bende Araştırıyım Dedim Banada Mantıksız Geldi Ama Denemekte Fayda Vardır Diyerek Denemdim ve Düzgün Bir Şekilde Açıldı Mantısız Gibi Gözüksede İşe Yaradı Şaşırdım :D

Teşşekkür Ederim Dogru Calısıyor

saol trojan valla çalıştı :d

Sql 2005 kullanıyorsanız zaten böyle bir sorun yok. Sql 2000 kullanıyorsanız sql server 2000 sp4 yükleyin sorun çözülecektir daha mantıklı ve güvenli bir çözüm..

Mantıksız , Hiç bi şekilde çalışmaz hö

olayın ne olduğunu anlıyamadım

Bencede Mantıksız Oluyorsa Bile mantıksız

mantıksız sağ tıkla ordan windows türünü 98 seç bu herşey için geçerlidir ;)

KO ya yeni başladığımda cafede oynuyordum. Launcher gelmiyordu. Server açık ama launcher yoktu. Çocuğun teki geldi. Launcher ı deniyordum bende bu arada. Çocuk geldi dedi ki. Çift tıklayınca açılmaz. Sağ tıkla sonra Aç a tıkla o zaman gelir.

Tıpkı bunun gibi mantıksız birşey olmuş.:)

Gerçi ilk yazdığım aynı işlevi görüyor.

Geri
Üst Alt