Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downfall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)

ya harbi diyorum siz nasıl insanlarsınız ya

teşekkürler tamer girdim baktım noticeye yazdığın buglar olucaktır ama bu kadarı bile bize fazla diye düşünüyorum.

post kasmayı bıraksan diyorm ? :sakalli:

Post kasmıyorum. Hataları fixledikçe mesaj olarak ekliyorum.

tamer öncelikle paylaşımın fevkalade ancak bu dosyaları senden başkasıda adam edemez nedeni ise senin geliştirdiğin bir proje bu
ancak c++ bilgisi olan kişiler bu dosyalardan yola çıkarak ***8 version karnak kodlarından yeniden kendi düzenlemesi ile birşeyler yapabilir.
ancak gerçekten kendine db editorum ben diyen kişilere de sesleniyorum ve beleşçilere bırakın bu işleri bakın daha yaşınız genç çıkın dışarı karı kız peşinde koşun bişiler yapın ya cidden

c++ yi sökmek için
c dillerini kolaydan zor doğru öğrenmek zorundasınız

ben c#.net'i şuanda söktüm ancak daha ilerlicek çok yol var c++ den önce de asm yide anlamanız sökmeniz gerekmekte
güzel bir paylaşım
teşekkürler
iyi forumlar

Bla Bla bla Bla kari gibi ağziniz varmiş ulan

ben Nero nun paylaşımından sonra bu konu ile ilgili kimsenin paylaşım yapmayacağını düşünüyorum...

hani orasını burasını ufak tefek fix ler yapanlarınkinden neronun paylaştığı dosyaların değeri "az, dandik değersiz ya" ufak tefek fixciler töbe paylaşmazlar yaptıklarını devlet sırrı oluverir..

artisliğe gerek yok arkadaşlar bir nane yi yapıyorsanız ya paylaşırsınız ya satarsınız ha ben satmamda paylaşmamda diyen varsa emin olsunki bu kadar pvp ile ilgilenen kişinin en çabuk unatacağı sözleri sarf etmiş olur.

nasıl 1351 şu an kullanılıyorsa eminimki 1500 ve 1800 yakında kullanılacaktır. bunu yapanlarda güzel para kazanacaktır.

herkeze saygılar.

ben Nero nun paylaşımından sonra bu konu ile ilgili kimsenin paylaşım yapmayacağını düşünüyorum...

hani orasını burasını ufak tefek fix ler yapanlarınkinden neronun paylaştığı dosyaların değeri "az, dandik değersiz ya" ufak tefek fixciler töbe paylaşmazlar yaptıklarını devlet sırrı oluverir..

artisliğe gerek yok arkadaşlar bir nane yi yapıyorsanız ya paylaşırsınız ya satarsınız ha ben satmamda paylaşmamda diyen varsa emin olsunki bu kadar pvp ile ilgilenen kişinin en çabuk unatacağı sözleri sarf etmiş olur.

nasıl 1351 şu an kullanılıyorsa eminimki 1500 ve 1800 yakında kullanılacaktır. bunu yapanlarda güzel para kazanacaktır.

herkeze saygılar.

3 seneyi aşkın zamandır sexyko war 1 deişillik olsaydı onlarda olurdu 18xx sanmıyorum açılcagını çin lokasyon la olurki o da imkansız sayılacak kadar az alma ihtimalli ..

Paylaşım konusunda Db Yapan Paylaşır Bu Paylaşım Tamer (nero) dahil olmak üzre Yapan Herkeze eline koluna saglık inş güzel bir paylaşım cıkar

3 seneyi aşkın zamandır sexyko war 1 deişillik olsaydı onlarda olurdu 18xx sanmıyorum açılcagını çin lokasyon la olurki o da imkansız sayılacak kadar az alma ihtimalli ..

Paylaşım konusunda Db Yapan Paylaşır Bu Paylaşım Tamer (nero) dahil olmak üzre Yapan Herkeze eline koluna saglık inş güzel bir paylaşım cıkar

arkadaşım yanlış düşünüyorsun bu olayı knight online çerçevesinde değerlendirme olmaz diye bir şey yok. neticede usko dahi c++ ile yapıyordur veya neyle yapıyorsa yapılıyor ayrıca bizim bu işle çok uğraşan olmasına rağmen bilgisi olan kısıtlı sayısa insan var

ben aion işlettim 2 3 ay java emulator tamamen 0 dan yazılma dosyalar

buradan inceleyebilirsin : Changes - aionxemu - Aion Emulation Project - Google Project Hosting

Main Language: SQL

Total Lines of Code: 327,629
bin kod yazmışlar

Knightın Aion'dan veya WOW'dan farkı nedir ?

bu java xml mysql ile olmazda knighttada c++ ile olur ama sonuçta yapılır.

Alger sende bunları kaale alıp cevap yazmaklamı ugraşıosun :D

Sanırım Server Açicak Arkadaşlar Zegin k2 network Açtiği dava Koymaz Kimseyi :)

Buda 1705 APR ve gereksiz şeylerin silindigi exe, apr yi silmek yani oyuna girebilmek aralıksız 5 saatimi aldı asm bilgim inanın cok azdı silebilcegimi tahmin etmiyodum oyuna girdigimde isteyince herşeyin yapılabilceğini anladım

eğer olurda 1705 falan yapmak istiyorum diyen varsa veriyorum

1860 dan 1705 e geçmek için char select listesi, char kurma, user görünme, myinfo, npcler ile ilgili cogu seyin ekstralarının ve degisik yerlerinin silinmesi gerekiyor

Client
http://www.kingofknight.com/patches/KnightOnlineSetup_1705.exe

Cracklenmis exe
http://www.megaupload.com/?d=780HCPKY
yedek
http://www.dosya.tc/indirr/Zzwz51/KnightOnLine_Crack1705.rar.html

Rar şifresi: Nero

ayrıca dosyaları paylastıgımdan beri en az 100 kisi msn ekledi yardımcı olmuyorum dosyalar hakkında bilginiz olsun bu kadarını yapıp paylasmısım daha neyine yardım edeyim :D

Son düzenleme:

dostum bence sen bu dosyaları paylaştın iyi hoşta millet anlamıyor etmiyor bunlara ilk bi c++ dersi ver :P arkadaşlar biraz araştırırsanız bu işin altından kalkarsınız. ilk başta öğrenmeniz gereken bu source kodlarını dev C++ la nasıl derleyip exe haline getirmeyi öğrenmek. zaten bir kaç işlemden sonra eliniz alışır. tabi bunun dışında önemli olan bu kodları nasıl ilerleteceğiniz onuda paket dinleyiciyle yapabilirsiniz.gerçekten evde boş oturanlar ilgilenmeye bşalasınlar c++ ile dilini öğrendikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir. çünkü elinizde source kodları var sizden baştan kod yazmanız istenmiyor ki tamer arkadaşımızda baya bir derleyip exe halinede getirmiş. artık üzerine eklenti yapmanız gerekecek.

dostum bence sen bu dosyaları paylaştın iyi hoşta millet anlamıyor etmiyor bunlara ilk bi c++ dersi ver :P arkadaşlar biraz araştırırsanız bu işin altından kalkarsınız. ilk başta öğrenmeniz gereken bu source kodlarını dev C++ la nasıl derleyip exe haline getirmeyi öğrenmek. zaten bir kaç işlemden sonra eliniz alışır. tabi bunun dışında önemli olan bu kodları nasıl ilerleteceğiniz onuda paket dinleyiciyle yapabilirsiniz.gerçekten evde boş oturanlar ilgilenmeye bşalasınlar c++ ile dilini öğrendikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir. çünkü elinizde source kodları var sizden baştan kod yazmanız istenmiyor ki tamer arkadaşımızda baya bir derleyip exe halinede getirmiş. artık üzerine eklenti yapmanız gerekecek.

Öncelikle Kardeşim Cevap Atmak İstedim , Şimdi Diyorsun C++ Öğret Diye , Adam Size Dosyaları Vermiş Orası Size Kalmış Ki Zaten Ufak Tefek İşlerle Olacak Şeyler Değil.10 Güne Oturupta Filesleri Tekrar Yazmayı Düşünmüyorsun Umarım , Nero Dosyaları Geliştireceği Kadar İlerletmiş Dahada İlerisini Yapabilirmiş Dediği Gibi Ama O Bile Bu Kadar Uğraştıysa Yeni Başlayacaklara Allah'tan Kolaylık Diliyorum.

Birde Bu Konu Altında Bilgisi Olmayanların Yorum Yazmasını İstemiyorum , Yok Onu Fixledim Bunu Fixledim (1 Gün Sonra Atılan Mesaj) Yaw Adam Kaç Aydır Yapıyor Hala Vs. Sen 10 Dk İçinde USKO'yu Geçmişsin :D Madem Yaptın Paylaşma Onuda İstemiyorum SS Olarak Kanıtla Veya Video Olarak.

Tabikide Bu Dosyalarla Adam Akıllı Uğraşacak , Bundan Çok Para Kazanabilecek İnsanlar Vardır.Fakat Her Dosyayı İndiren Kendini Zengin İlan Ediyor :D Çok Gülünç İşler Bunlar , Yapabilene Helal Olsun , Kolay Gelsin Ne Diyeyim.

Programlama Bilgim Pek Fazla Olmasada İşlerim Olmasa Bende İlgilenirdimde.Zamanım + Yeteri Bilgim Yok , Önce Kendini Geliştiricen Sonra Milleti Eleştiricen Felsefe Budur.Ben Uğraşsamda Pek Birşey Yapamazdım Uğraşan Arkadaşlara İşlerinde Kolaylık Diliyorum

İyi Forumlar / İyi Çalışmalar

Öncelikle Kardeşim Cevap Atmak İstedim , Şimdi Diyorsun C++ Öğret Diye , Adam Size Dosyaları Vermiş Orası Size Kalmış Ki Zaten Ufak Tefek İşlerle Olacak Şeyler Değil.10 Güne Oturupta Filesleri Tekrar Yazmayı Düşünmüyorsun Umarım , Nero Dosyaları Geliştireceği Kadar İlerletmiş Dahada İlerisini Yapabilirmiş Dediği Gibi Ama O Bile Bu Kadar Uğraştıysa Yeni Başlayacaklara Allah'tan Kolaylık Diliyorum.

Birde Bu Konu Altında Bilgisi Olmayanların Yorum Yazmasını İstemiyorum , Yok Onu Fixledim Bunu Fixledim (1 Gün Sonra Atılan Mesaj) Yaw Adam Kaç Aydır Yapıyor Hala Vs. Sen 10 Dk İçinde USKO'yu Geçmişsin :D Madem Yaptın Paylaşma Onuda İstemiyorum SS Olarak Kanıtla Veya Video Olarak.

Tabikide Bu Dosyalarla Adam Akıllı Uğraşacak , Bundan Çok Para Kazanabilecek İnsanlar Vardır.Fakat Her Dosyayı İndiren Kendini Zengin İlan Ediyor :D Çok Gülünç İşler Bunlar , Yapabilene Helal Olsun , Kolay Gelsin Ne Diyeyim.

Programlama Bilgim Pek Fazla Olmasada İşlerim Olmasa Bende İlgilenirdimde.Zamanım + Yeteri Bilgim Yok , Önce Kendini Geliştiricen Sonra Milleti Eleştiricen Felsefe Budur.Ben Uğraşsamda Pek Birşey Yapamazdım Uğraşan Arkadaşlara İşlerinde Kolaylık Diliyorum

İyi Forumlar / İyi Çalışmalar

tabi insanın kendini bilmesi güzel uğraşıpta birşey yapamayacağını baştan bilip ona göre yoluna devam etmiyorsun bu yönden seni tebrik ederim. 2. olarak copy paste yaparak 2 kod yapıştırıp birşeyleri fixledim demeyle olmaz bu iş . oturacaksın ve C++ öğreneceksin. bu kadar basit bir olay eğitim setleri var c++ yada youtubede bile var videoları açın izleyin . adam derlemiş toparlamış bu source kodları önemli olanda bu.bencede anlamayanlar burada yorum yapmasınlar :)

Bu dosyaların sorunsuz çalışması için CompressMgr sınıfının istemciye eklenmesi veya istemcideki çözme fonksiyonunun tersinin sunucuya adapte edilmesi gerekli. Bu fonksiyonlar değiştiği için sıkıştırılarak gitmesi gereken paketler düz bir şekilde gönderilmeye çalışılıyor. Bu da özellikle inn hostess çalışmasını etkiliyor. 120 iteme kadar sınırladığınızda sorunsuz çalışan inn hostess 140 itemin üstünde afallıyor.

Bir de dosyalardaki bu durum npc region ve upc region için uyarlanmaya çalışılmış. Bunun için de Continuous packet türü kullanılmış. Sorunlu olan şu ki, bu paket 8 KB'in üstünde paket atmaya çalıştığınızda buffer'i doldurduğu için, 30+ paket yığıldığında işlemi keserek paketleri düşürüyor. Bazı arkadaşlar bir miktar user girdiğinde görünmeyenler oluyor demişti, bunun da açıklaması tam olarak bu.

Inn hostess için de şöyle deneyebilirsiniz, her itemin 17 byte'lik kısmın son 9 byte'ını 00 olarak yollatın. Döngüdeki MAX_WAREHOUSE yerine 80 100 arası bir sayı yazın. Hostessi açtığınızda ilk bir kaç sayfayı göreceksiniz. Ancak 120+ yaptığınızda paket düşüyor. Bu yüzden tek yolu compress fonksiyonunu uyarlamak.

Biraz daha düşününce, bu dosyalarla uğraşmaktansa, açıp 1089 civarı bir SRC, oradan başlamak en mantıklısı gibi gözüküyor. Bu kadar geliştirildikten sonra ileride bir şey eklemek için gerekecek çaba ve yorgunluğa değmeyeceği kanaatindeyim.

Dosyaları paylaştığı için Tamer'e teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.

Facebook-YeTKi 186x db ilk test Videosu

5 minutes dakika sonra eklenen:

krowaz giyilmiyor denmiş,,ilk denedigimde giyilmiyordu fakat bi kaç dğişiklikle giyiliyor,,videoya eklemedm ama :)

Son düzenleme:

GM Kodları vs paylaşssan tam güzel olucak :S

ne lucas ı lan doğru konus

Geri
Üst Alt