TheJackal
[(Dı) (Çakal)]
Cevap: Private Serverlarla Nasıl Tanıştın Ve Başladın?İlk Serverınız<Hadi Herkes İçer
ilk serverim frienzko,
daha sonra 1096 dan beri JackalKO
ilk serverim frienzko,
daha sonra 1096 dan beri JackalKO
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
3,4 sene önce trko.biz oynamıştım , sonra FearKO da adminlik yaptım![]()
Sanırım seni hatırlıyorumbi arada pasakoda adminlik yaptın anti cheat yapmıştın hatta bende ilk pasako ile başlamıştım cafede şişman bi arkadaş oynuyodu kutulardan böle gb felan çıkıyodu lwl çok çabuk atlıyodu dedim hangi oyun bu pasako dedi clienti indirdim ewe üyelik aldım ilk çarımı kasarken hep dc yerdim ilk kez 80 olmuştumçok sevinmiştim sonradan 1 2 aya oyunu iyice çözmüştüm acaip geniş çevre yapmıştım hatta combom o kadar ilerlemiştiki asas wariordan çok güçlü olduğu halde kesiyodum asasları namım olmuştu herkez pmden combo öretirmisin diyodu
sonra frienzkodada oynadım ordada çevre yaptık sonra 1299 çıktı bliss oynadım en çok orası hoşuma gitmişti hep arkadaşım soydan kasardı ben otururdum
sonradan hiç bi pvp zevkli gelmedi bıraktım bende
DN: pasakodaki nickim AllcallMeBaby2 ydi
Frienzkodaki ise MeLaME bide Pasha54 tü
inanmıyorum bende CafeDe başlamıştım Ve bende pasako oynamıştım pasako harika bir oyundu ya..Keşke kapaltmasaLardıEvet arkadaşlar bir herkesin Knight Online nla tanışma ve başlama hikayesi vardır:^^:.Peki private serverlarla nasıl tanıştınız ve başladınız?Oynadığınız ilk private server hangisiydi?
Hemen ben başlıyım.
Bir gün teyzemlere gitmişdik,Kuzenim Türk knightı falan filan bişeylerden bashediyodu.Daha önce böyle bişey hiç duymadığım için şaşırdım:Ve usko nun yanında arada bu servera da girmeye başladım(Knight online a başlama sebebim de kuzendi
)Evet PasaKO versiyon 1111 di.Kecoondan çıkan gblerle,npc de satılan armorlarla,sclerle ve silahlarla,Eslantta 90 a kastığımız uruklarla partylerle muhabbetlerle,adream mapinde pk yaptığımız cz siyle;valkyre ,hell impact ,giga,avedon,hell breaker(dagger),sherion p.e, çıkardığımız eski monsterlarla ,1440 lık potları ve vsleriyle hatırladığım Pasakobıtbıt.Sonraları 1299 bir server daha açtılar iki serverı yürütemediler o kadar yıllık serverı tamamen kapadılar.1299 u tanıdım Killedteam serverında o myko clientıyla onlarca sorunu olan çoğu kişinin hatırlayacağı o clientla
Şaşırdık 1299 a 1111 den sonra fakat nerden nerelere geldik.:^^:
Evet arkadaşlar işte benim hikayem böyle:^^: peki ya sizin?Hikayelerinizi bekliyorum
Yanlış hatırlamıyorsam ilk olarak Pasakoda başlamıştım
11xx Diye hatırlıyorum. ama 98de olabilirUzun zaman önceydi.
Bir arkadaşımın haber vermesi üzerine başlamıştım. O zamanlar Hero Armor vardı Ama Sanırım ismi Ultra Shelldi
İlklerin yeri hep ayrıdır derlerdide inanmazdım.
İlklerin yeri hep ayrıymış
Sanırım seni hatırlıyorumHumandın değil mi ? Sıska Warrior
Ve bende TrayhopeR Admin olmuştu bir dönem diye hatırlıyorum. Seri Spike'in başını alıp gittiği dönemlerde anti-cheat ile birden durgunlaştırmıştı hileyi![]()
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.