Private Serverlarla Nasıl Tanıştın Ve Başladın?İlk Serverınız<Hadi Herkes İçeri (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qp__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Private Serverlarla Nasıl Tanıştın Ve Başladın?İlk Serverınız<Hadi Herkes İçer

ilk serverim frienzko,
daha sonra 1096 dan beri JackalKO :)

Cevap: Private Serverlarla Nasıl Tanıştın Ve Başladın?İlk Serverınız<Hadi Herkes İçer

parliko die bişe vardı onla başladım editli serverdi :D.

3,4 sene önce trko.biz oynamıştım , sonra FearKO da adminlik yaptım :)

bi arada pasakoda adminlik yaptın anti cheat yapmıştın hatta bende ilk pasako ile başlamıştım cafede şişman bi arkadaş oynuyodu kutulardan böle gb felan çıkıyodu lwl çok çabuk atlıyodu dedim hangi oyun bu pasako dedi clienti indirdim ewe üyelik aldım ilk çarımı kasarken hep dc yerdim ilk kez 80 olmuştum :D çok sevinmiştim sonradan 1 2 aya oyunu iyice çözmüştüm acaip geniş çevre yapmıştım hatta combom o kadar ilerlemiştiki asas wariordan çok güçlü olduğu halde kesiyodum asasları namım olmuştu herkez pmden combo öretirmisin diyodu :D sonra frienzkodada oynadım ordada çevre yaptık sonra 1299 çıktı bliss oynadım en çok orası hoşuma gitmişti hep arkadaşım soydan kasardı ben otururdum :D sonradan hiç bi pvp zevkli gelmedi bıraktım bende

DN: pasakodaki nickim AllcallMeBaby2 ydi
Frienzkodaki ise MeLaME bide Pasha54 tü

İlk Serverım Trkoydu açılışından 2 hafta sonra başladım adım King di.. Sonrar 1505 sancakkoda lPit10l En İyi Asas olarak Seçilmiştim Daha Sonrasında Turkeyko Oynadım Ama Haksızlıklardan Dolayı Bıraktım şimdi İse pvp oynamıyorum usko akıyorum gb yapıyorum D:

Ben Paşa Ko da başladım versiyonu hatırlamıorum ama biz başladığımızda seri spike yoktu sonradan olunca bıraktım Paşa Ko yu sonra Geleneksel serverlarıyla birsürü serverı olan TürkGamere girdim. serverlardaki dbler farklıydı çok hoşuma gidiordu :D. zaten eski luferle emc ye bitiğim :)herneyse sonra bende hile ilk olarak o zmn kullandım ama mecbur bıraktılar. ben itemleri normal yolda yapıom adamlar hiç uğraşmadan yapıor .:D çok kıybetli itemler :D Dol ring tblsi hb dagger tblsi derken herşeyin tblsi wardı :D sonra türkgamere de seri spike geldi. bi ara bende seri spike kullandım ama baktım qi hiç zevk vermior çıktım girmedim baktım 1 hafta sonra 1505 server sesleri yankılanmaya başladı. Türkgmaer 1505 le dewam ettim sonra db yi sewmedim ve FiasKO gaming ile dewam ettim. Çok güzel günler geçirdim. Sonra Fiasko gaming edit satışları çok yükselince ve olaylar olmuştu. dewam ettik ama artık eski zevki vermiordu. 1299 serverlar çıktı. Bir frmda bu bilgileri takip ettim (ismini vermiim Türkiyenin en ödlek forumu yalan bir haberden pwp bölümünü kapattı ;)) sonra 1299 daki gelişmeleri gerçekten başarılı bir forum olan ko-cucede takip ediorum
Ama unutmayalım ki 1299 serverların fazla oluşu pek iyi birşey değil. Artık tek oyun olmalı çoklu server anlayışı gelmeli. Herkes 74/1 serverlardan sıkıldı. TR-KO yu kuralım artık. Ve altında usko tarzı 1den fazla server olsun. Ve 1299 serverları geliştirme değilde TR-KO yu geliştime olsun hedefimiz her önüne gelen server kurmasın pls. Bu durum artık iyice tadımı kaçırdı. Ve emeklerimizi boşa çıkaran insanlarda war onlardanda USKOdan nefret ettiğim kadar nefret ediyorum adamlar server kapatmak için tim kuruolar sen server kapatınca kendini çok büyük birşeymi zannediyorsun.Yani bunu yapman için USKO sana para veriyorsa birşey demicem ama zevk için bunu yapanlardan nefret ediorum. Gerçi Usko para veripte yaparsanda kötü Vatan haini oluyorsun böylede herneyse içimi döktüm söyledim artık içimde tutamadım fazla konuştum. Herkese iyi forumlar diliyorum. kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:

benim ilk oynadıgım server astek ko idi galiba 1101 versiyonlardaki ama 1299 baslamak ayrı bi zevk verdi suan asas oynamayı seviyorum çünkü çok güzel 1299 pwp cıktıgından beri oynamaktayım :D

arkadaş bulmuştu hackshardgaming diye türk düşmanı bi server'da :D paso warder felan kesiyodum 1.liğe oynuyodum sonra knightoyna çıktı onu bekledik biraz sonra sürekli takılmadım uskoya geçtim wowa geçtim sonra online oyun oynamadım şimdi private oynuyorum ama 3 ay sonra wowa dönüş yapcam :D

beramus akıyorduk..ilk oynadığım pvp empire online idi.

YALNIZ ŞÖYLE BİR DURUM VAR..BURAYA ÖYLE ADAMLAR YORUM YAZMIŞ Kİ BİZİM YORUMUMUZ OLMASA DAHA İYİ DURUYOR :):):):):) ADAMLAR 100 LVL YOK ÖBÜRÜ MOD :):):)

türkgamerko 1098

bir gün abim bi server buldum yeni bi oynıyalım dedi abim başladı oynamaya benimde meslek gereği elimde bi elektronik devre onunla uğraşıyorum abim aynen şunu dedi ahahaha olum lycandan +8 itemler yağıyo hemen kalktım geldim o gece abimden pcyi alınca başladım sanırım 4 gün sonra tbl hack diye bişey konuşulurken buldum sonra google saolsun takı tbl yamalarıyla npc den takı çektim parada bol olduğu için dupe ihtiyaç duymadım.takılar kıyafetler silahlar tamdı ama editler karşı ırktan gelip bizi kesiyolardı.
adamın biri deli gibi ok atıyodu ok tbl sini istedim yolladı tbl yi dataya attım ama biraz da olsa geç vuruyordu skilli ve tek 70 skillinde çalışıyodu aklıma geldi madem bi uzantısı var yaz google'a hemen tbl editörü buldum arasındaki faka baktım okun zamanını1 yapmışlar 0 yapsam ne olur dedim güzel oldu sonra tüm skillere yaptım deli gibi pot basıp editlere yatmıyodum ama deği gibi skill basıp yatırıyodum.belliki biri şikayet etmiş gm karuslarda koxper var dedi (koxp ne la bildiğin tbl hack) bende hemen kurdum towndan çıktım lycan kesiyom adamın biri hemen yapıştı .... hacker diye yok mok dedim ama 10 sn sonra ban :D
1 hafta falan girmedim bi girdim okların hiçbiri çalışmıyo mage açtım mage skilleriyle yaptım aynı akşam mage skilleri kapandı.ama basic skiller çalışıyodu tabi ben yine editleri kestim. ertesi gün mage komple kapalı ama unuttukları bişey vardı sundriesden 1800 vuran skill kağıtları aldım ve yine kestim 1 saat içinde bir res daha ve o kağıtlar komple gitmiş ama yine unuttular 500 vuran scroll sadece mage için (tabi bu arada çok magem ban yedi belki bilenler vardır supmagician benim :D) 500 500 yine yatırdım bu sefer çok hızlıydılar anında res ve 500-300 damage vuran kağıtlarda gitti. sonra oyunu bıraktım yine arada 1 hafta falan oldu tüm skiller kapatılmı sadece r vuruluyor millet czde r ile dalıyodu bi dahada girmedim :D

arada bazı serverlara takıldım mesela snoxd hile yapan yoksa hile yapmam.bu yüzden hilesiz oynadım delosta boss lar oluyodu en iyi itemler çıkıyodu ben bi boss a dalarken başkası spamla kesti ve ben ban yedim o yemedi.hemen hileyi açtım bide explosive arrow diye bişey keşfetmiştim sundrise de satılan bi ok alan atılıyodu ama canavarın üstüne gelip attın mı sadece o canavara ve 30k vuruyodu gm dahil herkeze tek attım adam gm olduğunu söyledi ama cevap veremedim :D(banned)

bi serverda cs.ve lugias kullanıyodum 75 skilli uzun süreli damage veriyodu bi adam editti 5 kere filan 75 vurdum sonrada 90 adam öldü 10 sn geçmedi banned

en son frko da oynadım girdiğimde zaten hile neredeyse herkezde vardı.dupe wipe da takılar silinir dupedir belki diye takı almıyodum ertesin gün sundriseden çektim tabikide neredeyse tüm karakterlerim ban yedi :D

abimin donatör çarı vardı npc den donatör kıyafeti çektim tüm set 300 str vericek şekillde
ve silah olarakta 319 ap silah :D resden önce ve çıkmadan önce siliyodum

sonra abimin arkadaşının bi donatörü vardı asas onada aynı setten çektim silahlarda tabi en yüksek ap olacak şekilde (kaç olduğunu hatırlamıyorum) 90 olamadığım için bi warriora 80 skilliyle 4800+ vurmuştum sonra spike vuruyım dedim oda 3700+ vurdu ve yatırdım
deadly zone gibi bi bölgesi vardı cz deçıkıp girince oraya atıyodu gittim 2 mage 1 priest bi rogue magenin biri ezik spamla kasıyolar magenin diğerinde sh var gittim direk yattım sonra küçülüp gittim dedim yatarsamdan 50 kaybetmiyim ezik mageyi kestim yattım bi dahaki el ilk spammer a daldım sonra party i kesim . .....
enson 15 dk da 45+ adam yaptım sanıtım oda ban yemiştir :D

ve en son geçenlerde bi serverda pwkoxp 6 nın maharetlerini gördüm o sırada gm sorunlarınız için pm atın dedi dedim çok hile var istersen yardım edeyim kabul etti ewt lerindeki açıkları kapattım.

ve tek diyeceğim var hack kullananlar genelde 18 yaş altı olanlar oluyor

Yanlış hatırlamıyorsam ilk olarak Pasakoda başlamıştım :)
11xx Diye hatırlıyorum. ama 98de olabilir :) Uzun zaman önceydi.
Bir arkadaşımın haber vermesi üzerine başlamıştım. O zamanlar Hero Armor vardı Ama Sanırım ismi Ultra Shelldi :)
İlklerin yeri hep ayrıdır derlerdide inanmazdım.
İlklerin yeri hep ayrıymış :)

bi arada pasakoda adminlik yaptın anti cheat yapmıştın hatta bende ilk pasako ile başlamıştım cafede şişman bi arkadaş oynuyodu kutulardan böle gb felan çıkıyodu lwl çok çabuk atlıyodu dedim hangi oyun bu pasako dedi clienti indirdim ewe üyelik aldım ilk çarımı kasarken hep dc yerdim ilk kez 80 olmuştum :D çok sevinmiştim sonradan 1 2 aya oyunu iyice çözmüştüm acaip geniş çevre yapmıştım hatta combom o kadar ilerlemiştiki asas wariordan çok güçlü olduğu halde kesiyodum asasları namım olmuştu herkez pmden combo öretirmisin diyodu :D sonra frienzkodada oynadım ordada çevre yaptık sonra 1299 çıktı bliss oynadım en çok orası hoşuma gitmişti hep arkadaşım soydan kasardı ben otururdum :D sonradan hiç bi pvp zevkli gelmedi bıraktım bende

DN: pasakodaki nickim AllcallMeBaby2 ydi
Frienzkodaki ise MeLaME bide Pasha54 tü
Sanırım seni hatırlıyorum :) Humandın değil mi ? Sıska Warrior
Ve bende TrayhopeR Admin olmuştu bir dönem diye hatırlıyorum. Seri Spike'in başını alıp gittiği dönemlerde anti-cheat ile birden durgunlaştırmıştı hileyi :)

Son düzenleme:

Evet arkadaşlar bir herkesin Knight Online nla tanışma ve başlama hikayesi vardır:^^:.Peki private serverlarla nasıl tanıştınız ve başladınız?Oynadığınız ilk private server hangisiydi?
Hemen ben başlıyım.
Bir gün teyzemlere gitmişdik,Kuzenim
Türk knightı falan filan bişeylerden bashediyodu.Daha önce böyle bişey hiç duymadığım için şaşırdım:o:Ve usko nun yanında arada bu servera da girmeye başladım(Knight online a başlama sebebim de kuzendi:p)Evet PasaKO versiyon 1111 di.Kecoondan çıkan gblerle,npc de satılan armorlarla,sclerle ve silahlarla,Eslantta 90 a kastığımız uruklarla partylerle muhabbetlerle,adream mapinde pk yaptığımız cz siyle;valkyre ,hell impact ,giga,avedon,hell breaker(dagger),sherion p.e, çıkardığımız eski monsterlarla ,1440 lık potları ve vsleriyle hatırladığım Pasakobıtbıt.Sonraları 1299 bir server daha açtılar iki serverı yürütemediler o kadar yıllık serverı tamamen kapadılar.1299 u tanıdım Killedteam serverında o myko clientıyla onlarca sorunu olan çoğu kişinin hatırlayacağı o clientla (: Şaşırdık 1299 a 1111 den sonra fakat nerden nerelere geldik.:^^:
Evet arkadaşlar işte benim hikayem böyle:^^: peki ya sizin?Hikayelerinizi bekliyorum (:
inanmıyorum bende CafeDe başlamıştım Ve bende pasako oynamıştım pasako harika bir oyundu ya..Keşke kapaltmasaLardı :D
Birde mageLere hile çıkmıstı seri nowa ve seri 57 54 o sıra mage açmıştım ortalığı dağıtıyoduk cafece pasako süperdi yaa.saat 7 de kalkıp exp kasardık :D

Son düzenleme:

5 Sene önce pvp lere başladim ve 5 senedir bu nicki kullaniyorum =D

Son düzenleme:

kaç yılıydı hatırlamıyorum turkgamerde baslamıstım abimin yaptıgı tbllerle editleri kesıyodum :D:D 2.5 senede devam ettım trkgamerde sonra 1505 ler cıktı baslamadım onlara en son turkgamer kapanana kadar yani 2021 de kapandı galiba o zaman kadar devam ettim. Kapanınca ... geldik yapcak bisi yoktu bi arkım vardı o geldi dedi 1299 verrsion cıkmıs dıye hemen ındırdım BLISKO vardı o zaman benım suana dek oynadıgım en iyi privativeydi admini cok kotuydu tek sorunu dupe olmasıydı halen devam edıyorum 1453 leri beklıyoruz biri db sini bulsa keske :D

ilK oLarak frienzKo ile basLamıstım.Bi abla wardı cafede Ko oynuodu o ögretti bana ko oynamayı xD bundan utanmıyorum hatta gurur duyuyorum. Unlu bir düşünür demiştirki :
Utanma , Seviş

İlk oynadıgım server 1098 Ko.turkgamer.net ıle basladım daha sonra qelısdı onune gelen Server acdı :D

Yanlış hatırlamıyorsam ilk olarak Pasakoda başlamıştım :)
11xx Diye hatırlıyorum. ama 98de olabilir :) Uzun zaman önceydi.
Bir arkadaşımın haber vermesi üzerine başlamıştım. O zamanlar Hero Armor vardı Ama Sanırım ismi Ultra Shelldi :)
İlklerin yeri hep ayrıdır derlerdide inanmazdım.
İlklerin yeri hep ayrıymış :)

Sanırım seni hatırlıyorum :) Humandın değil mi ? Sıska Warrior
Ve bende TrayhopeR Admin olmuştu bir dönem diye hatırlıyorum. Seri Spike'in başını alıp gittiği dönemlerde anti-cheat ile birden durgunlaştırmıştı hileyi :)

human orc dönüşümlü oynardık :D semih saolsun :D

Soguk bir kış akşamıydı
umutsuzca evden çıkılmış uskoda yenen banın uzuntüsüyle cafeye dalınmıştı
biri frienzko frienzko diye bagırıyordu herkes başna toplanmıştı merak ettım bende baktım yeni bir koydu
seri skille haunga warior kesiytordu :D
ve eve gittim hemen indirdim
ve mage açtım
açar açmaz 5 dakıka ıcınde +10 takı setim olmuştu :D
ve tb donuyorduk :D
daha sonra maysıt (myst[gökan abi]) hollandalı yapımcılardan ayrıldı sövdük forumu terkettık frko oldu trko :D
ondan sonra yeni ko açtılar 1299 ilk orası geçti sanırsam ve test server açmışlardı
asasla içeri giriyordum (townlara)
ve ozamanlar reloqla masterın acıldıgını bıle bılmezken
şimdi zor dblerde fink atıyoruk :D

benim oynadığım ilk server frienzko sora pasako ikiside 1299 da gectikten sora kapandı

iLk private serverle tanıstıgımda cok heyecanlıydım :P Serverin db si kolay oldugu icin beni cok etkilemişti. daha uniq Takı görmemiştim hayatımda. Ama rof 5 kullanınca privatede baya ilgimi cekti. Sonra Server kapandı serverler acıldı . Anladım ki hersey 'item' deil userlerlikmiş . Saol kardes bu konuyu actın valla gecmisi hatırladım güzel oldu:) ellerine saglık..

Ben ilk Önce HSKO da Oynadım :) [1098]
Ne Günlerdi Be :D Karşı Irkın Eslant Basardık :D 3 Kişi 15 Kişiyi Dağıttığımızı Hatırlıyorum :)

İlk Serverımda Rap-Ko'dur :) [1098] :)
Bütün Ko Oynayan Arkadaşlarım Yapamazsın Dediler İnatlarına 7/24 Çalıştım.2 Hafta Sora Açtım Serverı :D Hiçbirinede GMlik Vermedim :D:D Zuhahaha :D

Geri
Üst Alt