Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
Knight knight knight... Lanet olsun dedirten bir günde internet cafe'de tanışmıştım. O sıralar birde sanal-hack.net miydi neydi bir sitem vardı devamlı ddos saldırılarına maruz kalırdı 2-3 hafta içinde kapatmak zorunda kalmıştım. İki monster kestikten sonra biraz site ile uğraşıyordum sonra geri bir iki tane daha kesiyordum fazla bir bilgim yoktu oyun hakkında. Zaten o zamanlar kimsenin yoktu, öylesine bir oyundu. Neyse konumuz private serverlar. İlk knightonline Türk özel sunucusu Engin adında birisi tarafından açılmıştı (trko.com), yönetiminde yer alıyordum ki; oyun normal bilgisayar üzerine kurulu ve 1089 versionuna aitti. Belki bilenleriniz vardır 1 hafta açık tutabildik en fazla. Sonra yanlış hatırlamıyorsam bir aralar HandyKo'yu açtık. Güzel bir oyuncu potansiyeline sahip olduk ama kapatmak zorunda kaldık. Knight-Online.Com.my alan adı düşmüştü, onun üzerine bir sunucu kurduk, sağolsun hostgatorun firewall'leri yüzünden yavaşlayan bağlantı sonrası 360$ civarı paramızı helak ettik. Son 1,5 senedir de 1453 sunucu geliştirme üzerinde çalışıyorum.
Gene bir polemik atayım ortaya: Bazıları sen ne anlarsın 1453'den, kimsin sen? gibi davranışlara geçiyor ama ilk Türk sunucusununda bizler tarafından açıldığını bilmiyorlar, artistler...
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.