Sago Mu ? Ceza Mı ?

Sago Mu Ceza Mı

• Sagopa Kajmer

Kullanılan: 127 75.6%
  • Ceza

Kullanılan: 42 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    168
Cevap: Sago Mu ? Ceza Mı ?

Elbette Sago Diyorum ceza ceza olmaktan cıktı popcu yalakası oldu cıktı sago'nun bi gizemliliqi var bu gizemlilik bizi heycanlandırıyor bu yüzden sago kaf kef :P

benim mesajı saymazsak 100 fark 100 mesaj :)

ya isimden kurtarmıyo bi kere ceza nedir ki yani dedeme sölesem söver :D

Rap sevmem ve dinlemem.Rap aleminide bilmem.

Ama şarkıları bakımından ceza bana daha çok zevk veriyor.Sago arabeskin rap tarzını yapıyor.Boyna efkar boyna efkar.

Ceza beni eğlendiriyor , dinamize ediyor.

sagopanın da hareketli şarkıları var ;)

Abi ßence İkisi De Güsel Okuyor Yani İkisi De Güsel

Abi sizin isiniz gücünüz yok da bunla mı iLqiLenionuZ! Bu siteyi PwP aramaq icin actıLar maL maL SheyLer YapıN die mi acmıslar bu siteyİ soruyorum?
EmreOzcan isimli üyeden alıntı
Ceza Daha İyi Rap Hızlı SÖYLENİR SAGO SLOW SÖYLÜYOR

katılıyorum

Son düzenleme:

Yawrum Bu Siteyi Sadece Pwp İçin Açmış Olsalar Komik Videolar - Komik Resimler- Komik Anılar - Programlama Gibi Kategoriler Olmaz Ayrıca Bura Bir Anket Kategorisi Ve Bu Konuda Bir Anket Ki Buraya Ko İle İlgili Anket Açınız Diye Bir Şey Denilmemiş Yani Buraya Bu Konunun Açılması Oldukça Mantıklı Ama O Mantığı Sen Kavraya Bilirmisn Onu Bilemicem

Abi ßence İkisi De Güsel Okuyor Yani İkisi De Güsel

Abi sizin isiniz gücünüz yok da bunla mı iLqiLenionuZ! Bu siteyi PwP aramaq icin actıLar maL maL SheyLer YapıN die mi acmıslar bu siteyİ soruyorum?
boylelerini kaale bile almayiniz , zaten yazim stilinden belli oluyor dicem de neyse tarzidiri bisi diyemem :pff:
ayrica tercihim her zaman cezadan yana rap duygusal anlam tasiyabilir ama duygusal bir sekilde okunmamali bence sagoyu daha cok siir okuyan tanimina sokuyorum , kendi gorusumdur kimseyi baglamaz.

Pek rap dinlemem dinlersemde Sagopa dinlerim. Ceza eskiden iyi güzel söylerdi ama sonradan hem o kendini bozdu hemde başkaları onu bozdu ama Sagopa aynen devam.

Ceza Kim Ben Tanımıorum Siz Tanıonuz mu hö

2 side ezik rep sacma en güzel metal forever metallica

2Side Değil :)

ceza kim yha ölümüne sago

Geri
Üst Alt