[Tartışma] NpcLerin Kafalarındaki Şekiller

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan car_26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Tartışma] NpcLerin Kafalarındaki Şekiller

exe beybi.

zaten uskoyla kafa tutamamamızın tek sebebi exe'cilerimizin olmamasıdır biz warsa yoksa presedür & kodlarla bide client le ilgileniyoruz ama exeye yönelsek uskoya çok daha fazla yaklaşırız çünki hepinizin bildigi gibi uskoyla aramızda olan farkların %90'ı usko exesinden rebirt sistem isilion ve felankor plerinler(bunlara ayriyetten bi kod yazmak lazım ama o zaten çok kolay önemli olan görünümü) usko skin ronak land base bdw usko maradon gem görevi vb. hepsini yapamama sebebimiz exe işine girmiyoruz ben derimki client paylaşımları gibi ayrı bi bölüm daha açılsın exe adına exe leri örenelim ilgilenelim usko exenin sırrını çözersek uskoda olan bütün herşey bizdede olur
espiri içeren bi fikir dha :) "uskonun exesini unpack yapıp versionu 1299 yapsak client olarakda usko clientini kullansak data ile zones hariç bölece hem kendi clientiyle uyumlu oldugu için problem çıkmıyacak hem server bölümünde yazdıgımız ip ye ait server 1299 dahi olsa exe kıllık çıkarmıcak hem launchersiz açılmayan bir exe zaten o bunlara dair problem çıksa bile en fazla usko cliente atacamız dosya UI_US olabilir

npc_looks_us.tbl ye bakıcaksın fx klasöründeki o efektlerin numarasını bilmediğim satıra yazıcan :P

Yapılırsa styLemert'in yöntemle yapılır ki o da nasıl yaptığını anlatmıyo :) Bide adamın kafasında sandık olunca noluyo banka da işte ha sandık olmuş ha olmamış :D

maksat uskoya yaklaşmak:D

Yapılırsa styLemert'in yöntemle yapılır ki o da nasıl yaptığını anlatmıyo :) Bide adamın kafasında sandık olunca noluyo banka da işte ha sandık olmuş ha olmamış :D
ben önce bi yapayımda anlatması kalsın :D çoğu efektte exe kapanıyor.

Usko NPC_Looks.tbl de 16. sütundaki kısım chr/asdasds.n3fxplug gibi, nu n3fxplug Fx/sadas.fxb dosyası bu fxb dosyası ise object klasöründeki patchleri alıyor görünüm vs. bu şekilde oluyor abartılıcak birşey yok.

Usko NPC_Looks.tbl de 16. sütundaki kısım chr/asdasds.n3fxplug gibi, nu n3fxplug Fx/sadas.fxb dosyası bu fxb dosyası ise object klasöründeki patchleri alıyor görünüm vs. bu şekilde oluyor abartılıcak birşey yok.
Bu işin sadece bir kısmı ki abartılan birşeyde yok

yo konu baya uzadıda msj olarak :D

ben önce bi yapayımda anlatması kalsın :D çoğu efektte exe kapanıyor.

oda exe yeni görünümleri desteklemedigi için işte dedigim gibi uskoyla bir olacaksan daima ama daima exeden anlıyacaksın

ayrıca öle olmuyosada delosdaki işaretleri koyarız hiç yokdan iyidir :)

ayrıca öle olmuyosada delosdaki işaretleri koyarız hiç yokdan iyidir :)

Son düzenleme:

Bana Doayanın ADInı Söyleyin Editliğek YAw xD

adamın biiri yapıo ama yanlış yapıyor ve bizede nasıl yaptını sölemiyoı ben yapim paylaşırım dio bu 1-2 sene sürer heralde sölese bizde uraşıcaz yapmaya çalışıcaz burası ko-cuce kimsenin hakkı yenmez belqi ondan korkuyo ama nasıl yaptını sölese ve bende ona göre tamamen yapabilsem altına
Yapımcı: FalancaKişi&tegmen2828 gibi bişi yazardım yani uzun lafın kısası hakkını yemezler burda arkadaşım korkma nasıl yaptıysan söle bizde geliştirelim daha çabuk sürsün yaptıgın iş ;)

adamın biiri yapıo ama yanlış yapıyor ve bizede nasıl yaptını sölemiyoı ben yapim paylaşırım dio bu 1-2 sene sürer heralde sölese bizde uraşıcaz yapmaya çalışıcaz burası ko-cuce kimsenin hakkı yenmez belqi ondan korkuyo ama nasıl yaptını sölese ve bende ona göre tamamen yapabilsem altına
Yapımcı: FalancaKişi&tegmen2828 gibi bişi yazardım yani uzun lafın kısası hakkını yemezler burda arkadaşım korkma nasıl yaptıysan söle bizde geliştirelim daha çabuk sürsün yaptıgın iş ;)
Benim adım veya nickim adamın biri değil. Söylemek zorundada hissetmiyorum. Ister 1 sene, ister 2 sene yada bilemedin 10 sene sürsün, sizi ilgilendirmez.

Benim adım veya nickim adamın biri değil. Söylemek zorundada hissetmiyorum. Ister 1 sene, ister 2 sene yada bilemedin 10 sene sürsün, sizi ilgilendirmez.

bak arkadaşım burası ko-cuce senin bu davranışın her yerde normal görülür ama burda görülmez burda nasıl kimse hiçbişeyi kendine saklamıyorda paylaşıyosa seninde karşılık olarak öle yapman gerekir demek istedim bu :)paylaşmıcam diyosan bu bir ko-cuce üyesine yakışır bi davranış diyil !

style mert, Burası paylaşım yeri. Hepimiz türküz, birşey bulundugunda paylaşki geliştirilsin, yoksa hicbi halt yapamayz. Madem paylaşmicam diyorsn kaldır sslerini, bidahada burya msj atma.İnsanları daha cok uyuz ediyorsn. Hani sanki türkle deilde gavurla konusuyorz burda.

style mert, Burası paylaşım yeri. Hepimiz türküz, birşey bulundugunda paylaşki geliştirilsin, yoksa hicbi halt yapamayz. Madem paylaşmicam diyorsn kaldır sslerini, bidahada burya msj atma.İnsanları daha cok uyuz ediyorsn. Hani sanki türkle deilde gavurla konusuyorz burda.
sen tekrar tekrar oku mesajımı neye tepki gösterdiğimi anlamamışın ;)

Adam herşeyini paylaşmak zorunda değil. Paylaşılcak şeyler var paylaşılmayacaklar. Hem senin yardımına ihtiyacı olduğunuda sanmıyorum belki yaparım bunu bi ara ama şu an başka şeylerle uğraşıyorum :(

Yawhu Size Ne Paylaşır Paylaşmaz Sizi ilgilendirmeyen Şeylere Burnunuzu Sokmayı Nekadar Seviyorsunuz.

fx dosyasıyla alakalı çünkü 1299 pvplerde delostaki npclerin üstündeki işaretler fx dosyasını içinde yer alıyordu.

Geri
Üst Alt