Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
exe beybi.
ben önce bi yapayımda anlatması kalsınYapılırsa styLemert'in yöntemle yapılır ki o da nasıl yaptığını anlatmıyoBide adamın kafasında sandık olunca noluyo banka da işte ha sandık olmuş ha olmamış
![]()
Bu işin sadece bir kısmı ki abartılan birşeyde yokUsko NPC_Looks.tbl de 16. sütundaki kısım chr/asdasds.n3fxplug gibi, nu n3fxplug Fx/sadas.fxb dosyası bu fxb dosyası ise object klasöründeki patchleri alıyor görünüm vs. bu şekilde oluyor abartılıcak birşey yok.
ben önce bi yapayımda anlatması kalsınçoğu efektte exe kapanıyor.
Benim adım veya nickim adamın biri değil. Söylemek zorundada hissetmiyorum. Ister 1 sene, ister 2 sene yada bilemedin 10 sene sürsün, sizi ilgilendirmez.adamın biiri yapıo ama yanlış yapıyor ve bizede nasıl yaptını sölemiyoı ben yapim paylaşırım dio bu 1-2 sene sürer heralde sölese bizde uraşıcaz yapmaya çalışıcaz burası ko-cuce kimsenin hakkı yenmez belqi ondan korkuyo ama nasıl yaptını sölese ve bende ona göre tamamen yapabilsem altına
Yapımcı: FalancaKişi&tegmen2828 gibi bişi yazardım yani uzun lafın kısası hakkını yemezler burda arkadaşım korkma nasıl yaptıysan söle bizde geliştirelim daha çabuk sürsün yaptıgın iş![]()
Benim adım veya nickim adamın biri değil. Söylemek zorundada hissetmiyorum. Ister 1 sene, ister 2 sene yada bilemedin 10 sene sürsün, sizi ilgilendirmez.
sen tekrar tekrar oku mesajımı neye tepki gösterdiğimi anlamamışınstyle mert, Burası paylaşım yeri. Hepimiz türküz, birşey bulundugunda paylaşki geliştirilsin, yoksa hicbi halt yapamayz. Madem paylaşmicam diyorsn kaldır sslerini, bidahada burya msj atma.İnsanları daha cok uyuz ediyorsn. Hani sanki türkle deilde gavurla konusuyorz burda.
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.