AqoN Come Back ! Biz Bu Herife Yetişemeyiz ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aqon23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AqoN Come Back ! Biz Bu Herife Yetişemeyiz ...

Bildiğimiz +21 görünüşünde işte bunlar.Harika bir şey.Yaparım ederim diyenleri çok gördük.Zibidi diye bir salak var forumda uzun pelerini yapicam görceksiniz bu gece bitircem dedi bişi yapamdı banladılar :D

Diğerlerine söylüyorum.Yok ps yok dxt çok biliyorsunuz siz ya :D Hadi yapın da görelim eksiklerimizi giderelerim , sizleri örnek alalım , feyz alalım sizden hadi :D konusmaya benzemiyor dimi icraata dökmek :D

dogru soze ne denir.

İstediğiniz kadar ps ile editleyin böle olamaz :D Dxtle biticek bir iş değil bu :)

Biraz Daha Tartışma Yaratacak Mesaj Atarsanız, İyi Olmayacak.

Son hali güzelmiş rb olarak eklenen itemlere verilen bi parlatma veya herhangi biri.. dimi?
ve gif değildir sanırım..Exe gif okumuyor demişti a_qon

Son düzenleme:

Yha beyler parlatma fln deil bu dxt ile alakası yok bu Db'ye eklenen prosedür ve gereken dosyaların ve exenin editlenmesiyle olusmustur.

Son Resimlere Şok Oldum A_qon Bu İşin Kralı Ama Artık Serverlarda Shell Kullanılmıo Bile Myko Zor Server Açacaksın Ki Bunlar İşe Yarıcak..

Tartısmalar Yine Non Stop Devam Ediyor bakıyorumda Bekleyelim Sonu Ne Olur Görelim

emegıne sağlık ama elbettekı ko-cücesiz bu adam hiç bi yere varamaz ölü bir foruma gitti haberi yok adam gibi ortaklaşa anlayanlarla çalışsa suan ko-cuce farkına fark katardı..
Neyse bu işden emin değilim iyi biş yapıcandan.

aqon sen insan degilsin walla bak ben süpeleniyorum bu adam kesin uzaydan gelme :D adamda süper zeka züper yetenek war aqon seni tebrik ederim aslında seni bu forumda özel bi rütbeye tasımaları gerek hak ederiyorsun cünkü sen herşeyi hak ediyorsun yaptıgın bu kadar güsel paylasımdan sonra :)

Beyler aqon bi test server açtı exeye gömmüs gm yaptı kapıstık video :D patch almaya calıstım calısmıo bizimkilerde + prosedür yok :D

Ve AqoN Okuldan atılmış heee ulan adamı okuldan atıolar yaptıklarına bak :D

+9 ve +10 rebirt bi tuhaf durmuş:D

Okuldan atılmasına Üzüldüm Doğrusu :(

uzun pelerini bitirmeden rebit'e geçmeseymiş keşke bi sorsana uzun pelerin'e dewan edecekmi zibidi vakansından sonra aqondan gerisi yaLan !

Pelerinle ztn ugrasıomus.

sanamı sorcam?
herzmnkı gıbı buda yarım kalıcak...
pelerın yapamadı pathos atladı pathosu bız yaptık kufur ettı ama basbaya kullanıo utanmadan bıde dxt sını edıtlemıs sımdıde rebıth yapmaya calısıo %100 emınım bunuda yarım bırakıcak.

aynen öle herşeyi yarım bırakıyor yapamadıgı yerde bırakıyo yapana kadar ses getiriyor gösterişi seven biri ama zaten en zor yerini yapamıyo kolay yerlerde reklam yapması kolay zor yeri yapamayınca bırakıyor ;)

Beyler aqon bi test server açtı exeye gömmüs gm yaptı kapıstık video :D patch almaya calıstım calısmıo bizimkilerde + prosedür yok :D

Ve AqoN Okuldan atılmış heee ulan adamı okuldan atıolar yaptıklarına bak :D

Ya aqonun ta kendisisin hala yalandan şeyler uyduruyon

Adım Cem salakmısın nesin istersen TC'yi verim :D ama napcagınız belli olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt